Visman myymä konsulttibisnes on jatkossa twoday
Pääomasijoittaja CVC Capital Partners osti Vismalta aikaisxemmin tänä vuonna 22 konsulttiyhtiötä. Ne muodostavat nyt pohjan pohjoismaiselle it-konsulttitalo twodaylle.
IT Insider toimitus
25.10.2022

Pohjoismainen it-talo Visma myi aikasemmin tänä vuonna konsultointiliiketoimintansa ja siihen liittyvät tytäryhtiönsä pääomasijoittaja CVC Capital Partnersille. Nyt Vismasta hankitut 22 yhtiötä ovat pohjana uudelle pohjoismaiselle it-konsulttitalo twodaylle.

Suomessa Visma Consulting vaihtaa nimensä twodayksi. Lähikuukausina yhtiöön sulautuvat tytäryhtiöt WeOptit ja Solidabis. Myös Microsoft-konsulttitalo Digital Illustratedista tulee twoday. Lisäksi Suomessa toimivat tytäryhtiö Biit ja Visma AI Works tunnetaan jatkossa nimillä twoday Biit ja twoday AI Works.

Suomessa twodaytä vetää jatkossa Visma Consultingin toimitusjohtajana toiminut Petri Lillberg.

”Luomme Pohjoismaihin johtavaa IT-konsultointiyhtiötä, jossa on jo lähtöviivalla yli 2 200 työntekijää. Suomessa olemme kasvaneet osana Vismaa yli 600 asiantuntijan organisaatioksi, ja itsenäisenä twodayna tarkoitus on edelleen kiihdyttää kasvuamme”, sanoo Petri Lillberg

Petri Lillberg

Lue lisää:

Suositellut

Uusimmat