Threads-tilin voi nyt poistaa ilman huolta Instagramin samanaikaisesta poistamisesta
Instagram antaa myös mahdollisuuden kieltäytyä Threads-postauksien jakamisesta Instagramiin ja Facebookiin.
Max Lehtinen
14.11.2023

Instagram ilmoitti ottavansa käyttöön uuden ominaisuuden, jonka avulla Threads-käyttäjät voivat poistaa tilinsä poistamatta samalla Instagram-tiliään. 

Moni käyttäjistä on ollut aiemmin tyytymätön Instagramin Threadsiin, koska se ei ole mahdollistanut tilin erillistä poistamista ollenkaan heinäkuisen julkaisunsa jälkeen. 

Instagramin toimitusjohtaja Adam Mosserin Threads-postauksen mukaan päivitys on suora vastaus yhteisön palautteeseen.

Samalla Mosseri muistuttaa, että uudesta ominaisuudesta, jonka avulla “ihmisten on helppo nähdä Threads-postauksia suoraan Facebookissa ja Instagramissa”, voi tästä lähtien kieltäytyä muuttamalla omia yksityisyysasetuksiaan. 

The Vergen mukaan Instagram suunnittelee edelleen uusien toiminnallisuuksien, kuten hashtagien kaltaisten hakusanojen ja yksityisviestien, lisäämistä Threadsiin.

Threads on myös sanonut pyrkivänsä noudattamaan hiljalleen ActivityPub-verkkoprotokollaa, joka perustuu ajatukseen yhdistetystä sosiaalisesta verkosta, jossa sosiaalisen median alustat ovat yhteensopivia eivätkä pyri lisäämään omaa suosiotaan suljetulla toimintamallilla. 

ActivityPubin kaltaisesta toiminnasta on jo nähty merkkejä, kun kilpaileva sosiaalisen median alusta Mastodon salli oman alustansa käyttäjäprofiileissa varmennetut linkit, jotka johtavat saman henkilön Threads-tiliin.

Metan toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin mukaan Threadsilla oli lokakuussa lähes 100 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, vähemmän kuin alustan julkaisun jälkeisinä päivinä heinäkuussa.

Lue lisää:

Threads on käyttäjämäärältänsä historian vaikuttavin uusi sovellus

Metan Twitter-kilpailija Threads hyytyi hyvän alun jälkeen  

Threads aikoo asettaa käyttörajoituksia – Musk kutsuu matkijaksi 

Suositellut

Uusimmat