Satu Koskinen valittiin Suomen suurimman työttömyyskassan YTK:n tietohallintojohtajaksi
Koskinen siirtyy tehtäväänsä Arekin CIO:n paikalta. Lisäksi hän toimii Tivian hallituksessa ja järjestön vaikuttamistoimikunnan puheenjohtajana.
IT Insider toimitus
10.2.2022

Yleinen työttömyyskassa YTK valitsi uudeksi tietohallintojohtajaksi Satu Koskisen. Hän aloittaa Suomen suurimman työttömyyskassan palveluksessa 14.3. Koskisen vastuulle tulee YTK:n koko ICT.

Satu Koskinen on kokenut kehitys- ja muutosjohtaja, jolla on pitkä kokemus tietohallintojohtajan tehtävistä, kansainvälisistä projekteista ja sähköisen asioinnin kehittämisestä. Hän siirtyy tehtävään Arekin tietohallintojohtajan paikalta. Lisäksi Koskinen toimii Tivian hallituksessa ja järjestön vaikuttamistoimikunnan puheenjohtajana.

”Olen todella ilahtunut, että saamme Satu Koskisen vahvistamaan YTK:n ICT-palveluita ja kehittämistyötä. Sadun kokemus eläkevakuutusjärjestelmistä ja mittavien ICT-hankkeiden vetämisestä auttaa meitä tuottamaan entistä parempia palveluita jäsenillemme sekä parempaa työntekijäkokemusta kaikille meille YTKlaisille”, sanoo YTK:n toimitusjohtaja Auli Hänninen.

Satu Koskinen pitää Yleinen työttömyyskassa YTK:n työtä asiakaslähtöisen ja vaivattoman ansioturvan puolesta yhteiskunnallisesti erittäin tärkeänä.

”Työelämässä on käynnissä kiihtyvä murros. Epävarmuus ja monimuotoisuus lisääntyvät, ja työn merkityksellisyyden tarve kasvaa. Myös luotettavan ja sujuvan ansioturvan kysyntä on nousussa. Työttömäksi jäävän on saatava palvelua mahdollisimman nopeasti, tehokkaasti ja ihmislähtöisesti. Tämän käyttäjäkokemuksen puolesta voidaan tehdä tietojärjestelmien avulla todella paljon”, Satu Koskinen sanoo.

Satu Koskisella on sekä tekninen että kaupallinen koulutus. Hän on myös ylpeä koodaustaustastaan. ”Vaikka nykypäivänä johtajalla ei tarvitsekaan olla asiantuntijataustaa, siitä on ollut monessa asiassa hyötyä”, Koskinen sanoo.

Suositellut

Uusimmat