Netflixiin lisätään kaksi peliä Kanadassa ja Briteissä
Testivaiheen alussa pelejä voi pelata puhelimen avulla yhteensopivilla televisioilla, mutta Netflix laajentaa tulevina viikkoina myös tietokoneohjattavuuteen.
Max Lehtinen
15.8.2023

Netflix aloittaa pelien testaamisen tutulla striimausalustallaan, kertoo yrityksen peliosaston varatoimitusjohtaja Mike Verdu blogipostauksessaan

Pieni joukko Netflix-tilaajia Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa voi jo pelata kahta peliä niiden kanssa yhteensopivalla televisiolla, kuten esimerkiksi Samsungin Smart TV:llä.

Yhteensopivia laitteita on tällä hetkellä seitsemän, mutta niitä lisätään Netflixin mukaan tulevaisuudessa lisää. 

Testijoukolle tällä hetkellä saatavilla olevat pelit ovat seikkailupeli Oxenfree ja arcade-peli Molehew’s Mining Adventure. 

Peliohjaimena toimii pelaajan älypuhelin. Androidilla televisioon yhdistäminen onnistuu Netflix-sovelluksella ja iPhonella erillisellä “Netflix Game Controller” -sovelluksella. 

Netflix sanoo pelien olevan tulevina viikkoina pelattavissa myös tietokoneilla ja Mac-laitteilla Netflixin selausversion kautta. Pelejä voi pelata verkossa hiirellä ja näppäimistöllä.

“Vaikka olemme vielä hyvin alussa pelimatkallamme, olemme innoissamme siitä, että voimme tuoda jäsenille iloa pelien avulla”, Verdu sanoo. 

Yritys lanseerasi pelitarjontansa ensimmäisen kerran mobiililaitteilla marraskuussa 2021. Se tarjoaa nyt jo 70 peliä mobiililaitteilla. 


Kuva: Venti Views

Suositellut

Uusimmat