Mobiili-Outlook sai lisää mainoksia
Microsoft on lisännyt sähköpostilta näyttävien mainosten määrää ilmaisten sähköpostitilien käyttäjille iOS- ja Android-sovelluksissa.
IT Insider toimitus
23.8.2022

Microsoft on ryhtynyt näyttämään Outlook-sähköpostiohjelman mobiiliversiossa aikaisempaa enemmän sähköpostilta näyttäviä mainoksia. Näitä näytetään nimenomaan ilmaisten Outlook-tilien käyttäjille iOS- ja Android-sovelluksissa, kertoo the Verge.

Outlookin mobiilisovelluksessa on mahdollista jakaa sähköpostit kahteen eri kategoriaan: lajiteltuihin ja muihin. Aikaisemmin mainoksia näkyi vain vähemmän tärkeissä muissa sähköposteissa. Nyt mainoksia näkyy myös lajitelluissa posteissa.

Tällä hetkellä ainoa tapa välttyä mainoksilta Outlookin mobiilisovellukselta on maksaa Microsoft 365 -tilauksesta. Tämä on luonnollisesti yrityskäyttäjille normaali tapa käyttää Microsoftin sähköpostipalvelua, joten suurelle osalle käyttäjiä muutos ei näy.

Outlookiin lisätyt mainokset näyttävät hyvin paljon tavallisilta sähköposteilta. Ne voi myös yrittää poistaa sähköpostin tapaan, mutta mainokset ilmestyvät aina uudelleen ruudun yläosaan.

Suositellut

Uusimmat