Innofactor sopi yrityskohtaisen työehtosopimuksen
Sopimus on kokonaisuudessaan varsin yksinkertainen. Pituutta sillä on alle kymmenen sivua.
IT Insider toimitus
22.2.2023

It-palvelutalo Innofactor solmi oman työehtosopimuksen henkilöstöä edustavien Tietoala ry:n ja YTN:n ry:n kanssa. Työehtosopimusta noudatetaan kaikkiin Innofactor Oyj:n ja konserniin kuuluvien suomalaisten konserniyhtiöiden työntekijöihin.

”Innofactorille työntekijät ovat keskeisessä osassa liiketoimintaamme. Toimintaperiaatteemme on laittaa ihmiset edelle kaikessa, mitä teemme, #PeopleFirst. Haluamme yrityskohtaisella työehtosopimuksella tarjota työntekijöillemme entistäkin paremman ja helpommin ymmärrettävän sopimuksen. Emme halua omalla työehtosopimuksella heikentää kenenkään etuja verrattuna nykyisiin käytäntöihin, vaan päinvastoin”, toteaa Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensio.

“Kun on tahto ja selkeä päämäärä, niin sopimus on mahdollista saada aikaan lyhyessäkin ajassa. Uskon, että lopputulos tyydyttää sekä työntekijöitämme että työnantajaa”, sanoo Innofactorin luottamusmies Mika Thynell.

Liukumien, lomien ja muiden tyypillisten ehtojen suhteen sopimus noudattaa pitkälti perinteisiä työehtosopimuksia. Palkankorotukset sovitaan paikallisesti

Sopimus on aluksi voimassa määräaikaisena tämän vuoden loppuun saakka. Sen jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kolmen kuukauden irtisanomisajalla.

Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n ja Tietoalat ry:n välinen valtakunnallinen työehtosopimus on ollut poikki jo viime vuoden lopulta. Osapuolet tapasivat keskiviikkona 22.2. mutta näkemyserot olivat edelleen suuret. Neuvottelut jatkuvat 27.2.

Lue lisää:

Suositellut

Uusimmat