ERP Days: ERP-asiat kiinnostivat 
Tiistaina 6.9. TIVIA Uusimaa ry järjesti Hotelli VALOssa Helsingissä ERP Days -tapahtuman, joka tosin nimestään huolimatta oli vain yksipäiväinen iltapäivän ja illan mittainen tapahtuma. Tapahtumaan oli ilmoittautunut toista sataa osallistujaa.
Reino Myllymäki
06.9.2023

Tapahtuman avasi TIVIA ry:n kehityspäällikkö Reino Myllymäki kertomalla kolmesta juhlavuodesta: TIVIA täyttää 70 vuotta 26.11.2023, mutta vuonna 2023 tulee myös sata vuotta siitä, kun ensimmäinen reikäkorttikone tuli Suomeen ja 65 vuotta ensimmäisen tietokoneen käynnistämisestä. 

Päivän ensimmäinen keynote-esiintyjä oli senior manager Kati Kolehmainen Bearingpointilta, joka kertoi Bearingpointin tuoreen ERP-tutkimuksen tuloksista. Tämän jälkeen vuorossa oli suomenkielinen paneelikeskustelu, jossa keskustelemassa oli sales director & country manager Juha Levo Inforilta, country manager Bjarne Baarman  IFS:ltä, toimitusjohtaja Mika Tanner SAP Finlandilta, ratkaisuarkkitehti Kari Matinmikko CGI:ltä ja senior solution architect Asko Hörkkö Digialta. Heitä keskustelutti julkistetun tutkimuksen ja muiden ERP-asioiden tiimoilta kehityspäällikkö Reino Myllymäki TIVIA ry:stä. 

Päivän toisen keynoten piti tietotekniikka-asiantuntija Petteri Järvinen, joka kertoi tietotyöstä ja toiminnanohjauksesta tekoälyn aikakaudella. Tämän jälkeen vuorossa oli englanninkielinen paneelikeskustelu, jossa mukana olivat partner channel manager Mar de San Luis Odoolta, senior manager Mikko Sorjonen Digialta, maajohtaja Sam Ehnholm Unit4:ltä ja myyntijohtaja Vesa Ohlsson Avesolta. Heitä keskustelutti tapahtuman järjestämisen avainhenkilö Ossi Mäntylahti TIVIA Uusimaa ry:ltä. 

Illan päättävä verkostoitumistilaisuus – unohtamatta pitkiä taukoja – mahdollisti tutustumisen merkittävien ERP-toimittajien ja -integraattorien tarjontaan ja toki myös asiantuntijoiden välisen verkostoitumisen. Hyvähenkinen tapahtuma keräsi osallistujien kiitokset. 

Kuva: Suomenkielisessä paneelikeskusteluun osallistuivat Inforin, IFS:n, SAP:n, CGI:n ja Digian asiantuntijat TIVIA ry:n Reino Myllymäen johdolla. Kuvaaja: Olli Teräs 

Suositellut

Uusimmat