YIT keskittää tietohallintoaan Tech Mahindralle
Uuden sopimuksen myötä YIT:n tietohallinnon palveluja yhtenäistetään ja yhdistetään yhdelle toimittajalle. Tavoitteena on vahvistaa digitalisaatiota ja datanhallintaa sekä parantaa YIT:n kilpailukykyä.
IT Insider toimitus
31.3.2023

YIT on sopinut uuden kumppanunussopimuksen it-palvelutalo Tech Mahindran kanssa. Sopimuksen myötä YIT keskittää ja yhtehäistää tietohallinnon palvelujaan yhdelle toimittajalle. Jatkossa Tech Mahindra tarjoaa merkittävän osan YIT:n tietohallinnon palveluista.

Kumppanuus tukee YIT:n tavoitteita vahvistaa digitalisaatiota ja datanhallintaa sekä parantaa yhtiön kilpailukykyä.

Samalla noin 20 YIT:n työntekijää siirtyy Tech Mahindran palvelukseen. Siirto tapahtuu toukokuun 1. päviä.

”Vahva kumppanuus johtavan tietotekniikkatoimittajan kanssa luo tilaa innovaatioille ja antaa organisaatiollemme mahdollisuuden pysyä kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Yhteistyö Tech Mahindran kanssa auttaa meitä nopeuttamaan muutosta, varmistamaan ajantasaiset tietohallinnon palvelut ja lisäämään joustavuutta pienemmin kustannuksin”, YIT:n tietohallintojohtaja Esa Nykänen sanoo.

Tech Mahindra tekee yhteistyötä YIT:n kanssa yrityksen IT-arkkitehtuurin ja järjestelmäympäristön modernisoimiseksi ja koko arvoketjun tehostamiseksi. Lisäksi Tech Mahindra huolehtii kattavasti YIT:n tietohallintotoiminnosta keskittyen maailmanluokan asiakaskokemuksen tarjoamiseen.

”Olemme iloisia saadessamme tilaisuuden tukea YIT:tä tällä muutosmatkalla, yrityksen lisätessä ketteryyttään ja vahvistaessa asiakaslähtöisyyttään. Kumppanuuden myötä Tech Mahindra sitoutuu tarjoamaan toiminnallista erinomaisuutta ja korkealuokkaista asiakaskokemusta mahdollistaakseen YIT:lle sen tavoitteleman nopeuden ja sujuvuuden. Nyt solmittu yhteistyösopimus on jälleen yksi osoitus kasvavasta roolistamme Suomessa ja Pohjoismaissa”, Tech Mahindran Manner-Euroopan liiketoimintajohtaja Mukul Dhyani sanoo.

Tech Mahindran liikevaihto on yli 6 miljardia dollaria. Sen palveluksessa on yli 157 000 työntekijää.

Kuva: YIT

Suositellut

Uusimmat