Verifioitu Twitter-tili on tulossa maksulliseksi
Twitterin uusi isäntä Elon Musk hakee nopeilla liikkeilä lisää kannattavuutta. Mediatietojen mukaan verifioitu Twitter-tili maksaisi jatkossa lähes 20 dollaria kuussa. Kehittäjillä on aikaa marraskuun 7. päivään luoda palvelu potkujen uhalla.
IT Insider toimitus
31.10.2022

Elon Musk on laittanut tuulemaan Twitterissä. Muskista tuli Twitterin omistaja lopullisesti viime viikolla. Nyt hän etsii nopeaita keinoja, joiden avulla hän saisi yhtiötä kannattavammaksi.

Yhtenä keinona on muuttaa käyttäjien verifioidut Twitter-tilit maksulliksi. Verifioidussa tilissä käyttäjän tai yrityksen henkilöllisyys tai virallinen tili ovat vahvistettu Twitterin toimesta. Merkkinä siitä käyttäjänimen vieressä on sininen pyöreä merkki.

The Vergen saamien tietojen mukaan toiminnallisuus tullaan liittämään Twitterin maksuillliseeen Blue-tilaukseen. Vapaaehtoinen Twitter Blue on maksanut tähän asti 4,99 dollaria kuussa. Jatkossa uusi Twitter Blue verifioidulla tilillä maksaa lehtitietojen mukaan 19,99 dollaria.

Käyttäjillä on muutoksen jälkeen 90 päivää aikaa tilata maksullinen palvelu tai he menetttävät sinisen merkin.

Twitterin kehittäjilläkin on paineita saada toiminnallisuus kuntoon. Heillä on aikaa marraskuun 7. päivään asti saada toiminnallisuus valmiiksi tai he saavat potkut.

Muskilla on ollut kiirettä sen jälkeen kun hän aloitti yhtiössä viime viikon torstaina. Hän on muun muassa erottanut yhtiöstä johtajia, halunnut Twitterin lähdekoodin tarkastettavaksi, suunnitellut massiivisia irtisanomisia ja jakanut salaliittoteorioita.

Suositellut

Uusimmat