Uber laajentaa varauspalveluihin
Uberin julkaisema Uber Explore -ominaisuus suosittelee käyttäjälle erilaisia paikkoja ja tapahtumia. Yhtiö julkaisi ominaisuuden maanantaina useissa yhdysvaltalaisissa kaupungeissa.
Kalle Keinonen
02.3.2022

Kyytipalvelu Uber kokeilee uusia keinoja, joilla se saa lisää asiakkaita käyttämään palveluja. Yhtiö julkaisi uuden Uber Explore -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat löytää kiinnostavia tapahtumia ja paikkoja lähiympäristöstään. Löytämisen ohjella käyttäjät voivat esimerkiksi tehdä ravintolavarauksia, ostaa lippuja konsertteihin ja muihin kulttuuritapahtumiin sekä lukea paikkojen Yelp-arvioita.

Luonnollisesti uuteen ominaisuuteen sisältyy myös mahdollisuus varata kyyti ravintolaan tai konserttipaikkaan yhdellä klikkauksella. Ominaisuus voi olla Uberille hyvä tapa lisätä käyttäjien tilaamia spontaaneja kyytejä.

Uber personoi käyttäjälle suosittelemiaan asioita käyttäjän Uber- ja Uber Eats-sovellusten käyttöhistorian perustella.

Yhtiö ei veloita ravintoloilta varausmaksua Explore-palvelun kautta tehdyistä varauksista. Yhtiö saattaa kuitenkin periä muista kokemuksista palvelu- tai varausmaksun. 

Ominaisuus julkaistiin maanantaina useissa yhdysvaltalaisissa kaupungeissa. Uber on suunnitellut laajentavansa Explore-ominaisuuttaan muihin kaupunkeihin. Yhtiö aikoo myös laajentaa palvelun tarjontaa jatkossa.

Suositellut

Uusimmat