Twitter palkkaa jälleen
Twitterin henkilöstoluku putosi nopeasti 7 500 työntekijästä 2 700 työntekijään. Nyt Elon Musk on rekrytoimassa uusia tekijöitä.
IT Insider toimitus
22.11.2022

Elon Musk toimii ripeästi Twitterin ostamisen jälkeen. Pikavauhtia toteutettujen massairtisanomisten jälkeen vuorossa on uusien tekijöiden palkkaaminen.

Twitterillä oli ennen Muskia 7 500 työntekijää, nyt määrä on 2 700. The Vergen saamien tietojen mukaan Musk kertoi henkilöstoinfossa, että irtisanomiset ovat nyt ohi ja yhtiö palkkaa aktiivisesti tekijöitä kehitykseen ja myyntiin.

Musk ei täsmentänyt minkälaisiin rooleihin yhtiö etsii tekijöitä eikä sen kotisivuilla ole yhtään avointa työpaikkaa tällä hetkellä. Mutta taitoja rekrytoitavilla tulee olla.

”Kriittistä on saada henkilöitä, jotka ovat hyviä ohjelmistokehittäjiä”, Musk kertoi infossa.

Maanantain henkilöstöinfossa työntekijät kuulivat Muskista ensi kerran sen jälkeen kun hän viime viikolla kehoitti työntekijöitä jäämään todistamaan ”äärimmäisen kovaa” kulttuurin muutosta. Muskin viimeviikkoinen ilmoitus johti noin 1 000 hengen irtisanoutumiseen yhtiöstä.

Lisäksi Musk kommentoi huhuja, joiden mukaan hän haluaisi siirtää yhtiön pääkonttorin Kaliforiasta Teksasin osavaltioon. Hänen mukaansa suunnitelmia siirtoon ei ole, mutta yhtiö voisi toimia kahden pääkonttorin mallilla, jossa toinen on Teksasissa ja toinen Kaliforniassa.

”Jos muuttaisimme kokonaan Teksasiin, ihmiset puhuisivat Twitterin käännöksestä vasemmistosta oikeistoon. Tämä ei ole äärioikeiston Twitterin kaappaus. Kyseessä on maltillisten tekemä kaappaus”, Musk kertoi.

Muskin mukaan Twitterin tulee olla avoin kaikille mielipiteille, mukaanlukien työntekijöiden kanssa erilaisille mielipiteille.

Suositellut

Uusimmat