Tietokeskus ostaa MPY Yrityspalvelut
Mikkeliläisyhtiön hankinnan jälkeen Tietokeskuksen liikevaihto nousee noin 130 miljoonaan euroon. Yhtiöt muodostavat Suomen suurimman pk-yritysten ICT-palvelutoimijan.
IT Insider toimitus
17.5.2023

ICT-palveluyhtiö Tietokeskus Finland Oy ostaa pk-yrityksille ja julkishallinnolle tietotekniikkapalveluja tarjoavan MPY Yrityspalvelut.

Tietokeskuksen mukaan kauppa tukee yrityksen kasvustrategiaa ja vahvistaa yhtiön asemaa pk-yritysten ICT-palvelujen tarjoajana.

Kaupan jälkeen Tietokeskuksen liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 500. Tietokeskuksen mukaan yhtiöt muodostavat yhdessä suurimman kotimaisen pk-yritysten ICT-palveluihin keskittyneen toimijan.

MPY Yrityspalvelut tarjoaa tietotekniikkapalveluita pk-yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille valtakunnallisesti. Yhtiön pääkonttori on Mikkelissä ja sen palveluksessa on 112 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2022 oli noin 26 miljoonaa euroa. MPY Yrityspalveluiden omistaja on ollut MPY Osuuskunta.

Janne Lipiäinen

“Strategiamme ytimessä on kasvun tukeminen myös yritysostoin. Vahvistamme valtakunnallista asemaamme laajentumalla uusille paikkakunnille erityisesti Itä-Suomessa, missä MPY:llä on vahva jalansija”, sanoo Tietokeskuksen toimitusjohtaja Janne Lipiäinen.

”ICT-palvelutarjoajan tulee olla tänä päivänä riittävän suuri, jotta se pystyy vastaamaan pk-yritysten kasvaviin vaatimuksiin pilven, tietoturvan ja sertifiointien osalta. Muodostamme yhdessä MPY:n kanssa suurimman kotimaisen pk-yritysten ICT-palveluihin keskittyneen toimijan, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistäkin laajemmin”, Lipiäinen jatkaa.

Suositellut

Uusimmat