Tietoevry nimitti Satu Kiiskisen Tech Services -liiketoiminnan johtoon
Jatkuvat palvelut ja transformaation yhdistävä uusi liiketoiminta Tietoevry Tech Services on mukana yhtiön raportoinnissa tämän vuoden toisella neljänneksellä. Nykyisin Tietoevryn Transform-liiketoimintaa vetävä Satu Kiiskinen aloittaa tehtävässään myös 1. huhtikuuta.
IT Insider toimitus
13.2.2023

Tietoevry on nimittänyt Satu Kiiskisen myöhemmin yhtiöstä kokonaan eriytettävien jatkuviin palveluihin ja transformaatioon keskittyvän liiketoimintayksikön johtoon.

Uusi liiketoimintayksikkö Tietoevry Tech Services aloittaa toimintansa huhti-kesäkuun aikana. Kiiskinen aloittaa myös uudessa tehtävässään 1. huhtikuuta. Tietoevry Tech Services keskittyy jatkuviin palveluihin ja transformaatioon kattaen sovellukset, infrastruktuurin ja pilvipalvelut. Liiketoimintaan yhdistyvät Tietoevryn nykyiset liiketoiminnot Tietoevry Transform ja Tietoevry Connect.

Liiketoimintojen yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 1,2 miljardia euroa ja ne työllistävät maailmanlaajuisesti noin 8 700 henkilöä.

Satu Kiiskinen toimii tällä hetkellä Tietoevry Transform -liiketoiminnan johtajana ja hän on ollut yhtiössä vuodesta 2013 useissa eri liiketoiminnan johtotehtävissä. Hän jatkaa Tietoevryn johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Kimmo Alkiolle.

”Olen erittäin innostunut tästä uudesta tehtävästä ja erityisestä matkasta, joka meillä on edessämme yhdessä yli 8 000 kollegan kanssa; yhdistämme maailmanluokan osaamisemme, markkina-asemamme, kilpailukykyiset palvelumme sekä globaalin toimituskykymme pohjoismaisten yritys- ja julkisen sektorin asiakkaidemme eduksi”, sanoo Satu Kiiskinen.

“Nimitys on tärkeä niin liiketoimintojen yhdistämisen kuin käynnissä olevan strategisen arvioinnin kannalta. Sadulla on laaja-alainen kokemus teknologiapalveluista, pitkäjänteisen asiakasarvon tuottamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä nopeasti muuttuvassa markkinatilanteessa. Tämä liiketoiminta on hyvin mielenkiintoisessa vaiheessa, mikä tuo uusia mahdollisuuksia kaikille Tietoevry Tech Services kollegoille”, sanoo Tietoevryn toimitusjohtaja Kimmo Alkio.

Tietoevry Connect -liiketoiminnasta tällä hetkellä vastaavan Johan Torstenssonin jatkosuunnitelmista kerrotaan tuonnempana.

Lue lisää:

Kuva: Satu Kiiskinen. Kuvalähde: Tietoevry

Suositellut

Uusimmat