IT Insider auttaa sinut seuraavalle tasolle

IT Insider on media, joka puhuu IT-alan asioista selkeästi, intohimolla ja ammattitaidolla. Kerromme tuoreita uutisia, mutta paneudumme myös niiden taustoihin sekä vaikutuksiin yrityksille, yhteiskunnalle ja yksittäiselle ihmiselle.

Lukijoillemme esittelemme niin mielenkiintoisia ihmisiä ja yrityksiä kuin myös teknologioita ja tutkimusta. Kerromme kansainvälisistä ilmiöistä mutta tuomme yhtä hyvin tutuksi kotimaista osaamista ja esimerkiksi alan PK-yritysten maailmaa. Etsimme kaikessa mahdollisuuksia ja onnistumisia, joista sinä lukijanamme voit hyötyä.

Merkityksellinen tiedon löytäminen digitalisaation tietotulvasta on todella työlästä. Juuri siinä me haluamme olla apunasi. IT Insiderista on sinulle selvää hyötyä, kun haluat nousta seuraavalle tasolle ammattilaisena, tarvitset tietoa, tukea, rohkeutta ja oivalluksia.

IT Insideriä lukevat liiketoimintajohtajat sekä IT-alan kehityksestä, suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat päättäjät ja asiantuntijat. He työskentelevät yksityisellä ja julkisella sektorilla. IT Insiderin lukijat ovat toimitusjohtajia, tietohallintojohtajia, projektipäälliköitä, hankepäälliköitä, järjestelmäasiantuntijoita, lehtoreita, suunnittelijoita ja tietohallintopäälliköitä.   

Tätä on IT Insider sinulle:

  • Saat ytimekkäitä uutisia ja syvällisiä artikkeleita.
  • Tuomme yritykset, ihmiset ja teknologiat luoksesi.
  • Autamme muuttamaan tulevaisuuden heikot signaalit oivalluksiksi.

Tee fiksu päätös nyt:

1. Tilaa IT Insiderpääset käsiksi kaikkiin artikkeleihin, uutisiin ja kolumneihin. Ilman tilausta voit lukea rajatun artikkeleita viikossa. Tähtiartikkelit ja kaikki muu sisältö ovat vain tilaajille. 

2. Tilaa uutiskirjeemme – tiedät mistä puhutaan.

Ilman tilausta voit lukea kolme artikkelia viikossa, pois lukien tähtiartikkelit, jotka ovat vain tilaajien luettavissa.

Yhteystiedot

Päätoimittaja: Mikko Torikka, mikko.torikka@itinsider.fi         

Toimitus: toimitus@itinsider.fi

Asiakaspalvelu: info@itinsider.fi
Mediamyynti: myynti@itinsider.fi

Kustantaja ja julkaisija: TIVIA Infuture Oy
Käyntiosoite: Sturenkatu 16, 00510 Helsinki