Teknologia 22 tarjoaa ict-tietoa ja kontakteja
Teknologia 2022 -tapahtuman viidellä ohjelmalavalla järjestetään kolmen päivän aikana yhteensä yli 120 puheenvuoroa, jotka avaavat teknologian vaikutuksia tulevaisuuden kestäviin ratkaisuihin.
Kaupallinen yhteistyö: Teknologia 22
04.4.2022

Teknologia 2022 -tapahtuman viidellä ohjelmalavalla järjestetään kolmen päivän aikana yhteensä yli 120 puheenvuoroa, jotka avaavat teknologian vaikutuksia tulevaisuuden kestäviin ratkaisuihin. Tapahtumassa käydään lisäksi muun muassa Startup-kisa. Yksi lavoista keskittyy ainoastaan ICT-ohjelmaan. Teknologia 2022 -tapahtuma järjestetään 3.–5.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Pohjoismaiden johtavan teknologiatapahtuman aihealueita ovat ICT:n lisäksi automaatio, elektroniikka, energia, hydrauliikka ja pneumatiikka, levytyö, koneenrakentaminen, kunnossapito, AI ja robotiikka, kunnossapito ja 3D.  Teemana on Kestävän huomisen ratkaisut. Tapahtumaan osallistuu yli 300 yritystä. Toiminnanohjausjärjestelmiä tapahtumassa esittelevät muun muassa Epicor Software, Admicom Finland ja Oscar Software. Teknologia 2022 -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tietojen päivittämiseen, uutuustuotteisiin ja -palveluihin tutustumiseen sekä verkostoitumiseen.  Teknologia-alan ammattilaiset voivat rekisteröityä tapahtumaan veloituksetta: www.teknologia22.fi

Kajaanin Lumi, ICT-alan kasvututkimus ja ICT-johtaminen 

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry järjestää ohjelmaa ICT-alan ammattilaisille Tivia-lavalla kaikkina kolmena tapahtumapäivänä. Avajaispäivänä 3.5. pohditaan, voisiko kansalliskehittäminen toimia vastauksena globaalisti uhkaavaan kehittäjävajeeseen. Tapahtumassa kuullaan myös Kajaanin sijoitetun yhteiseurooppalaisen supertietokoneen Lumin tarina ja nykytilanne. Lumi-supertietokonekeskus kertoo, mitä Lumi tarjoaa tieteelliselle tutkimukselle ja tuotekehitykselle. Esittelyssä on lisäksi ICT-alan kasvututkimus 2022, jossa kartoitetaan alan parhaita kasvukeinoja ja kasvuun vaikuttavia tekijöitä.

ICT Leaders Finland ry järjestää ohjelmakokonaisuuden johtamisesta ja kestävästä kehityksestä. Iltapäivän aikana selviää, millaista tietohallintojohtamista tarvitaan kestävän kehityksen toteuttamiseen ja tukemiseen, miten IT:llä toteutetaan ymmärrettävissä ja todennettavissa olevaa liiketoiminta-arvoa kestävään kehitykseen, miten IT:n mahdollistavat innovaatiot ja uudet liiketoimintamallit edistävät kestävää kehitystä ja millaisia uusia vaatimuksia tulee liiketoiminnan transformaatioiden, muutosten ja ihmisten johtamiselle.

Sähkönjakelun kyberturvallisuus ja huoltovarmuus, Green ICT -hanke

Keskiviikkona 4.5. on esillä tietoturva talo- ja turvatekniikan teknisessä hallinnassa, Zero Trust ja EU:n tietosuoja-asetus GDPR. Iltapäivällä Sytyke ry järjestää ohjelmaa tunnetuista ohjelmistohaavoittuvuuksista ja niiden seurannasta, resilenssistä, digitaalisesta identiteetistä ja lompakoista sekä avointen lähteiden tiedustelusta OSINT:sta.

Torstaina 5.5. aamupäivän ohjelman Sähkönjakelun kyberturvallisuus ja huoltovarmuus  järjestää Tietoturva ry. Iltapäivällä Tivia ry:n ohjelmassa tuodaan esille kotimaisia Sote-ICT:n ratkaisuja, Green ICT-hanketta ja ohjelmistotestauksen opettamista lapsille.

Green ICT -hanke tuottaa ICT-hankkijoille ja -tuottajille tietoa ilmasto- ja ympäristöystävällisyyden huomioon ottamisesta. Vuonna 2022 hanke keskittyy erityisesti Green ICT -ekosysteemitoiminnan käynnistämiseen. Ekosysteemi tuo yhteen akateemiset, julkishallinnon, yhdistys- ja yrityskenttien toimijat tuottamaan innovaatioita ja konkreettisia ratkaisuja kestävän kehityksen edistämiseksi ICT-alalla.   


Startup-kisassa pitchataan voitosta

Teknologi -tapahtuman startup-kilpailu 4.5. hakee lupaavimpia ja potentiaalisimpia teknologia-alan kasvuyrityksiä. Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä teknologia-alan ratkaisusta, joka voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Suomen Messusäätiö rahoittaa kilpailua 20 000 euron summalla. Kilpailu järjestetään yhteistyössä FIBANin (Finnish Business Angels Network) kanssa.

Vuoden parhaat teknologia-bileet

Teknologia 22 -tapahtuman aftereita vietetään Teknologia Partyssa 4.5. klo 19-22 Messukeskuksessa. Illan juontajina ovat Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi. Pääartistina lavalle nousee Stig. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille Teknologia 2022 -tapahtuman kävijöille ja näytteilleasettajille. Se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavat kollegoja ja asiakkaita sekä verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Teknologia-tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa joka toinen vuosi. Edellisissä Teknologia 19 -tapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana 14 558 alan ammattilaista. Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 22 järjestetään 3.–5.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on avoinna tiistaina ja keskiviikkona 3. – 4.5. klo 9-17 ja torstaina 5.5. klo 9-16.  Tapahtuman ohjelma ja rekisteröityminen:  www.teknologia22.fi

Suositellut

Uusimmat