Teemu Ylhäisi valittiin vuoden tietoturvapäälliköksi
OP:n tietoturvajohtajana vuodesta 2017 toiminut Ylhäisi on tuonut tietoturvan sisäänrakennetuksi OP:n kulttuuriin.
IT Insider toimitus
30.8.2022

Teemu Ylhäisi on valittu Tietoturva Ry:n nimittämäksi vuoden tietoturvapäälliköksi. Ylhäisi on toiminut OP:n tietoturvajohtajana vuodesta 2017. Sinä aikana hän on saanut tietoturvan osaksi koko pankin kulttuuria.

Tietoturva on OP Ryhmässä koko henkilöstön vastuulla ja tietoturvan huomiointi on sisäänrakennettuna niin liiketoiminnan kuin kehittämisen prosesseihin.

Ylhäisin aikana OP:n tietoturvallisuus on siirtynyt tukemaan ketterää kehittämistä ja ketterää organisaatiota. Samalla OP:n OP:n tietoturvahenkilöstön lukumäärä ja budjetti ovat kasvaneet 2,5 –kertaiseksi.

Lisäksi Ylhäisi osallistuu aktiivisesti tietoturvatyöhön myös OP:n ulkopuolella. Palkinnon perusteissa kerrotaan myös, että Teemu Ylhäisi on myös pidetty ja arvostettu esimies. Häntä pidetään aitona ja vilpittömänä johtajana, joka osaa kuunnella, mutta myös haastaa tarvittaessa. Hän toimii OP:n arvojen mukaisesti: on ihmisläheinen, vastuullinen ja kannustaa yhdessä menestymiseen. Hän ottaa työnsä vaaditulla vakavuudella, huumoria unohtamatta.

Suositellut

Uusimmat