Taloushallinnon softatalo Efima haluaa pörssiin
Efima hakee listautumisannilla lisää tehoa kasvustrategiansa toteuttamiseen.
IT Insider toimitus
03.2.2022

Pilvipohjaisia taloushallinnon ratkaisuja kehittävä Efima haluaa listautua Nasdaq Helsingin kasvuyrityksiin keskittyvälle Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Listautumisella yhtiö tavoittelee pääomarakenteensa vahvistamista ja kasvustrategian edistämistä. Annissa kerättävät nettovarat käytetään ensisjaisesti taserakenteen vahvistamiseen ja toissijaisesti kasvustrategiaan.

Efiman hallituksen puheenjohtaja Minna Alitalo avaa kasvutavoitteita listautumistiedotteessa:

“Tavoitteenamme on vuoteen 2024 yltävän strategiakauden aikana kaksinkertaistaa Efiman liikevaihto sekä kasvattaa jatkuvaksi arvioidun liikevaihdon ja omien tuotteiden osuutta yhtiön kokonaisliikevaihdosta. Uskomme saavuttavamme tavoitteet vahvalla orgaanisella kasvulla ja panostamalla myyntiin ja markkinointiin. Tämän lisäksi etsimme sopivia yritysostokohteita kasvun tukemiseksi. Lisäksi panostamme innovointiin sekä tuote- ja palvelukehitykseen. “

Yhtiö pyrkii muokkaamaan toimintaansa strategiakauden aikana paremmin skaalautuvaksi. Lisäksi henkilöstön kehittämistä, tuotekehitystä ja yritysostoja tehdään kasvutavoitteiden kannalta.

Efiman liikevaihto oli 22,7 miljoonaa euroa toukokuun lopussa 2021 päättyneellä tilikaudella. Yhtiön palveluksessa on noin 280 työntekijää.

Suositellut

Uusimmat