Snowflake nimitti Markus Päivisen uudeksi maajohtajaksi
Päivinen vastasi aikaisemmin Snowflaken julkisen sektorin myynnistä Pohjoismaissa. Aikaisemmin hän on työskennellyt myynnin tehtävissä muun muassa Oraclella ja Microsoftilla.
IT Insider toimitus
19.10.2022

Datayhtiö Snowflake nimitti uudeksi maajohtajakseen Markus Päivisen. Päivinen vastasi aikaisemmin Snowflaken julkisen sektorin myynnistä Pohjoismaissa. Aikaisemmin hän on työskennellyt myynnin tehtävissä muun muassa Oraclella ja Microsoftilla.

Snowflake Data Cloud mahdollistaa siiloutuneen datan yhdistämisen ja sen turvallisen jakamisen. Data Cloudin avulla voidaan myös suorittaa monipuolisia analyyttisia toimenpiteitä, joissa hyödynnetään data sciencea, tietovarastoja, tietoaltaita ja sovelluksia. Snowflake tarjoaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen yli asiakkaiden valitsemien pilvipalveluiden ja maantieteellisten rajojen.

”Snowflakea käyttävistä yrityksistä tulee osa Data Cloudia eli datapilveä, maailmanlaajuista verkostoa, jossa yritykset voivat jakaa tietoja oman yrityksensä ekosysteemin sisällä sekä kumppaneiden, asiakkaiden ja muiden kolmansien osapuolten kanssa” Markus Päivinen sanoo.

Maailmanlaajuisesti Snowflakella on yli 6 800 asiakasta ja lähes 5 000 työntekijää. Suomessa yhtiöllä on yli 50 asiakasta. Yksi asiakkaista on Väylävirasto, joka keskittää Snowflaken avulla kaikki infrastruktuuri- ja ajoneuvotiedot yhdeksi tietolähteeksi.

”Suomessa tulemme keskittymään entistä enemmän toimialalähtöiseen lähestymistapaan, jossa palvelua ja tarjontaa kehitetään erityisesti tärkeimmissä asiakassegmenteissä ja niihin liittyvissä pilvissä”, Päivinen sanoo.

Suositellut

Uusimmat