Slackin GPT-tekoäly tuli saataville
Uusi tekoälyratkaisu on integroitu suoraan Slack-käyttöliittymään, sekä mahdollistaa muiden generatiivista tekoälyä käyttävien sovellusten integroinnin Slackiin.
IT Insider toimitus
04.5.2023

Slack GPT tarjoaa käyttäjille muun muassa yhteenvetoja ja analyysejä keskusteluista ja puheluista, kirjoitusapua sekä tiivistelmiä hakutuloksista.

Tämän lisäksi Slackiin on nyt mahdollista tuoda napin painalluksella turvallisesti dataa ja asiakastietoja Customer 360:stä sekä Data Cloudista.

Tarkoituksena on, että käyttäjät voivat hyötyä tekoälystä turvallisesti. ”Käyttäjät pystyvät myös hyödyntämään organisaationsa omia tietoja yhdessä generatiivisen tekoälyominaisuuden kanssa suoraan Slackissa”, kertoo Salesforcen Ruotsin-päällikkö Inger Lise Eng.

Slack GPT tarjoaa joustavuutta automaatioihin, tietojen jakamiseen ja keskusteluihin Slackissa. Tekoäly on muokattavissa jokaisen yrityksen tarpeisiin, oli kyse sitten halutun kieliopin integroinnista, automatisointityönkulun luomisesta tai ylipäätään tekoälyn lisäämisestä Slackin käyttökokemukseen.

“Generatiivisella tekoälyllä on valtava potentiaali yksinkertaistaa prosesseja ja parantaa tuottavuutta ja liiketoiminta-arvoa. Teknologia pääsee näyttämään kyntensä, kun tekoäly pystyy analysoimaan yrityksen luotettavimmasta lähteestä – sen sisäisestä tiedosta – saatua tietoa”, Slackin toimitusjohtaja Lidiane Jones sanoo.

Suositellut

Uusimmat