Salesforce avaa oman alueen EU-datalle
Pilvipalveluna asiakkuudenhallintaohjelmistoa tarjoava Salesforce avaa Euroopan alueelle oman toiminta-alueen, jolla EU:ssa toimivat asiakkaat voivat varmistaa datan pysymisen EU-alueella.
IT Insider toimitus
31.3.2023

Yritysten datan siirto EU:n ja Yhdysvaltojen välillä on jatkuva erimielisyyksien kohden EU-viranomaisten ja yhdysvaltalaisten teknologiajättien välillä. Viranomaiset haluavat pitää datan EU:n alueella, jolloin sitä koskee myös unionin lainsäädäntö.

Salesforcen uusi Hyperforce EU Operating Zone -palvelun mahdollistaa tietojen tallentamisen ja käsittelyn EU-alueen sisällä.

Hyperforce EU Operating Zone perustuu Salesforcen pilvialustaan Hyperforceen. EU Operating Zonen asiattaat saavat myös teknisen tuen EU-alueelta. Siinä yhdistyvät Salesforcen tuotteet, ympärivuorokautinen asiakastuki sekä tekninen tuki, jota tarjoaa EU:ssa toimiva henkilöstö.

Hyperforce EU Operating Zone tarjoaa tietoturva- ja datan tallennuspalveluja ja pitää sisällään zero trust -periaatteet sekä salausavaimet. Lisäksi se antaa asiakkaille mahdollisuuden hallita dataansa paremmin ja käyttää sitä milloin, missä ja miten vain.

”Sekä Hyperforce, Salesforcen luotettava pilvialusta, että Hyperforce EU Operating Zone lisäävät pitkäaikaista sitoutumistamme luottamukseen ja yksityisyyteen ja tarjoavat vahvimmat mahdolliset toimenpiteet, joiden avulla asiakkaat voivat hallita dataansa. Salesforcelle tämä tarkoittaa myös sitä, että laajennamme tavoiteltavia markkinoitamme parantamalla kykyämme toimia sellaisten paikallisten yritysten ja organisaatioiden kera, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kanssamme”, sanoo Suomen Salesforcen maajohtaja Taira Tepponen.

Suositellut

Uusimmat