Saksalainen Staffbase ostaa Valo Solutionsin
Kaupan jälkeen Staffbasella on lähes 600 sisäisen viestinnän teknologiaratkaisuihin erikoistunutta työntekijää eri puolilla maailmaa.
IT Insider toimitus
01.12.2021

Intranet-tuoteyhtiö Valo Solutions yhdistyy sisäiseen kommunikaatioon erikoistuneen Staffbasen kanssa. Staffbase ostaa Valo Solutionsin liiketoiminnat ja Valo jatkaa ainakin toistaiseksi itsenäisenä yhtiönä nykyisen tarjontansa kanssa. Yhtiöiden mukaan kaupan jälkeen uusi Staffbase on maailman suurin ja nopeimmin kasvava sisäisen viestinnän teknologioihin keskittyvä yhtiö.

Valo Solutions on rakentanut intranet-tuotteensa Microsoftin SharePoint-teknologian ympärille. Se integroi SharePointiin muita Microsoft 365 -tuoteperheen ratkaisuja, kuten Teamsin ja Vivan. 

Kaupan jälkeen yhdistyneillä Staffbasella ja Valolla on lähes 600 työntekijää eri puolilla maailmaa.

Sekä Valon toimitusjohtaja Mark Josefsson että Staffbasen toimitusjohtaja Martin Böhringer pitävät kauppaa molempien kannalta hyvänä.

“Yhdistämällä kaksi alustaa yhdessä toimivaksi kokonaisuudeksi luo työntekijöille kitkattoman kokemuksen”, Josefsson sanoo.

Valo Solutions syntyi nykymuotoisena syksyllä 2020, kun Valo-tuotetta kehittänyt konsulttiyhtiö Sininen Meteoriitti myi konsultointiliiketoimintansa Valtti Kumppanit Oy:lle. Sen jälkeen Valo on keskittynyt intranet-tuotteen kehittämiseen ja myyntiin.

Suositellut

Uusimmat