Reaktor päivitti hallitustaan ulkopuolisilla ammattilaisilla
Uusien jäsenten osaaminen auttaa it-palvelutalo Reaktoria kasvamaan uusilla fokusalueilla, kuten digitaalisessa terveydenhuollossa.
IT Insider toimitus
09.2.2022

Lara Saulo ja Tanja Dowe liittyvät vuoden alussa it-palvelutalo Reaktorin hallitukseen. Uudet jäsenet täydentävät yhtiön hallituksen osaamista ja tukevat Reaktorin uuden strategian mukaisia tavoitteita.

Lara Saulolla on vahva kokemus konsultointiliiketoiminnan kansainvälisestä johtamisesta. Hän on aiemmin johtanut Boston Consulting Groupin toimintoja ja henkilöstöhallintoa Pohjoismaissa ja työskentelee tällä hetkellä Fazerilla leipomoliiketoiminnan johtajana.

”Reaktorin jo nykyiselläänkin melko mittava koko ja markkinoiden kiihtyvä kilpailu osaajista edellyttävät oman tekemisen tarkastelua ja uudistamista. Yrityksellä on erinomaiset edellytykset menestyä, mutta se vaatii entistä terävämpää strategiaa ja myös rohkeutta ottaa käyttöön uudenlaista johtamista ja rakenteita”, Saulo sanoo.

Tanja Dowe toimii toimitusjohtajana sveitsiläisen lääkeyhtiö Debiopharmin digitaaliseen terveyteen keskittyvässä sijoitusrahastossa. Sitä ennen hän on työskennellyt yrittäjänä ja toimitusjohtajana kahdessa life sciences -alan konsulttiyhtiössä.

Reaktor on erikoistumassa tiettyihin toimialoihin, kuten digitaalisiin terveyspalveluihin.

”Reaktor on lähtenyt juuri oikeaan aikaan rakentamaan digiratkaisuja terveysalalle. Suomi ja Pohjoismaat ovat edelläkävijöitä, ja onnistumiset näillä markkinoilla luovat mahdollisuuksia kansainvälisen johtoaseman rakentamiseen”, Dowe sanoo nimitystiedotteessa.

Reaktorin hallitukseen kuuluu Saulon ja Dowen lisäksi kaksi yrityksen perustajaa: Vesa Lauronen ja Antti Mäkelä. Hallituksen puheenjohtaja on kokenut liikkeenjohdon ja hallitustyön ammattilainen Mika Sutinen.

Suositellut

Uusimmat