Pekka Horo siiryy Microsoftilta Reaktorin johtoon
Horosta tulee Reaktorin historian kolmas toimitusjohtaja. Nykyinen toimitusjohtaja Sampo Pasanen jatkaa Reaktorilla väliaikaisena kaupallisena johtajana ja auttaa Horoa hänen perehdytyksessään.
IT Insider toimitus
05.9.2023

It-palvelutalo Reaktorin hallitus nimitti yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Pekka Horon. Horo siirtyy tehtävään Microsoftilta, jossa hän on tehnyt pitkän uran kansainvälisissä johtotehtävissä sekä toiminut yhtiön Suomen maajohtajana. Aiemmin Horo on työskennellyt muun muassa Nokiassa ja McKinsey & Companylla.

”Pekka on menestynyt, kansainvälinen johtaja, jolla on kokemusta Reaktoria suurempien organisaatioiden vetämisestä. Hän on juuri sitä, mitä tarvitsemme Reaktorin seuraavaan kasvuvaiheeseen, sanoo hallituksen puheenjohtaja Mika Sutinen.

”Olen todella innoissani tulevasta ja otettu saamastani luottamuksesta. Reaktor on edelläkävijä, joka on rakentanut poikkeuksellisia tuotteita huippubrändien ja organisaatioiden kanssa ympäri maailmaa. Tälle osaamiselle on edelleen valtava kysyntä – on kyse sitten asiakkaan uuden digitaalisen liiketoiminnan rakentamisesta yhdessä sitoutuneiden työntekijöiden kanssa tai tuottavuuden kasvattamisesta toimintaa optimoimalla”, Horo sanoo.

Horosta tulee Reaktorin historian kolmas toimitusjohtaja. Ensimmäisenä toimitusjohtajana toiminut Vesa Lauronen on yhtiön hallituksen jäsen. Lauronen on myös yksi Reaktorin perustajista. Laurosen seuraajana vuodesta 2020 alkaen toiminut Sampo Pasanen jatkaa Reaktorilla lokakuusta eteenpäin uusissa tehtävissä.

Suositellut

Uusimmat