Ovikello.com kilpailuttaa välittäjät
Välittäjien kilpailutuspalvelun takaa löytyvät konkarivälittäjä Christer Björklöf ja valkohattuhakkeri Benjamin Särkkä
IT Insider toimitus
05.10.2021

Erilaisia palveluja kilpailuttavia sivustoja on noussut Suomeen viime vuosina useille toimialoille. Esimerkiksi autohuoltoja kilpailuttava AutoJerry ja remonteille suunnattu Urakkamaailma ovat jo monelle tuttuja. Sivustot yhyttävät palveluntarjoajia ja asiakkaita. Asiakkaat pääsevät valitsemaan tarjoajien joukosta omiin tarpeisiin sopivimman ehdokkaan.


Nyt vastaava palvelu löytyy myös asuntovälityksestä. Ovikello.com on välittäjiä kilpailuttava sivusto, jonka haun avulla pääsee näkemään avoimesti ja puolueettomasti kaikki alueensa välittäjät välitysfirmasta riippumatta. Profiileihin tutustuttuaan voi valita itselleen rauhassa sopivimman välittäjän, jolta toivoo saavansa yhteydenoton myytävään kohteeseen liittyen. 


“Välittäjää ei tarvitse valita jatkossa sokkona eri sivustoilla haahuillen. Kuluttaja löytää itselleen vaivattomasti alueen todella tuntevan välittäjän, ilman sattumanvaraista puhelinpommitusta ja molemminpuolista ajanhaaskausta. Kemioiden täytyy toimia ja luottamuksen olla kunnossa, kun kyse on elämän suurista taloudellisista päätöksistä”, kertoo Ovikello.comin perustaja ja pääosakas Christer Björklöf. Björklöf on toiminut pitkään välittäjäyrittäjänä ja hän on tunnistanut kentällä tarpeen palvelulle. 

Sivuston on rakentanut tietoturvapuolelta monen tuntema valkohattuhakkeri Benjamin Särkkä, joka on myös uuden palvelun osakas. Tietoturva ja tietosuoja on ymmärrettävästi sisäänrakennettuna uuteen palveluun.


“Välittäjät pääsevät esittelemään ammattitaitonsa potentiaalisille asiakkaille modernisti ja kohdennetusti ilman välikäsiä. Kuluttajat taas pääsevät itse valitsemaan kenelle heidän yhteystietonsa välitetään, ilman pelkoa siitä, että ne välitetään ulkopuolisille”, Särkkä kertoo. 


Ovikello.comiin on rekisteröitynyt tähän mennessä jo yli sata välittäjää pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta. Välittäjät luovat palveluun oman profiilin, jossa he esittelevät itsensä videoiden, kuvien, somekanavien, saavutusten ja myyntikohteiden avulla. Välittäjien rekisteröinti on parhaillaan käynnissä ja profiilien määrä kasvaa jatkuvasti. 


Ainakin tällä hetkellä palvelu on ilmainen sekä välittäjille että kuluttajille. Ovikello.com tavoittelee Suomen lisäksi myös muiden Pohjoismaiden välittäjämarkkinoita tulevan vuoden aikana.

Suositellut

Uusimmat