Outokumpu siirtää järjestelmänsä pilveen TCS:n avulla
Intialainen Tata Consultancy Services rakentaa Outokummulle uuden pilvipohjaisen IT-infrastruktuurin Microsoftin Azuren päälle. Tavoitteena on tehostaa toiminnan ketteryyttä ja parantaa työntekijäkokemusta.
IT Insider toimitus
05.7.2022

Ruostumattoman teräksen tuottaja Outokumpu siirtää it-infrastruktuurinsa pilveen intialaisen it–palvelutalo Tata Consultancy Servicesin (TCS) avulla.

Järjestelmä rakennetaan hyödyntäen edistyksellisiä digitaalisia teknologioita, kuten pilvipalveluita, data-analytiikkaa ja tekoälyä. Outokummun kriittiset tuotannonohjausjärjestelmät ja tärkeimmät SAP-järjestelmät uudistetaan ja siirretään Microsoft Azure -hybridipilvialustalle.

Lisäksi TCS tuo Outokummun käyttöön uudet digitaaliset loppukäyttäjäpalvelut, jotka vastaavat Outokummun liiketoimintayksiköiden erilaisia tarpeita ja auttavat niitä saamaan täyden hyödyn pilvitransformaatiosta.

Pilvisiirtymän tavoitteina on parantaa Outokummun toimintojen kestävyyttä, skaalautuvuutta ja ketteryyttä. Pilvi-infrastruktuuri helpottaa uuden sukupolven teknologioiden käyttöönottoa, minkä odotetaan nopeuttavan innovaatioita koko organisaatiossa ja edistävän yhtiön digitaalisen tuotannon tavoitteita.

Pilvisiirtymä pienentää myös Outokummun hiilijalanjälkeä ja tukee yhtiön tavoitetta olla asiakkaidensa ensimmäinen valinta vastuullisessa ruostumattomassa teräksessä.

”TCS:n syvällinen teräsalan asiantuntemus ja pilviosaaminen tukevat meitä toimintamme tuottavuuden ja kannattavuuden parantamisessa sekä vastuullisuustavoitteidemme saavuttamisessa. Kaikkiin palvelutasoihin sisäänrakennetun tietoturvan hallinnan ja identiteetinhallinnan ansiosta TCS:n automaatioratkaisu varmistaa tärkeimpien toimintojemme vakauden ja luotettavuuden, sekä mahdollistaa palveluidemme modernisoinnin tulevaisuudessa”, sanoo Outokummun teknologiajohtaja Stefan Erdmann.

Outokumpu työllistää noin 9 000 työntekijää yli 30 maassa, ja sen pääkonttori on Suomessa. Yhtiön tavoitteena on olla alansa edelläkävijä ja vahvistaa kilpailukykyään ruostumattoman teräksen tuottajana.

Suositellut

Uusimmat