OpenAI julkaisi yritysversion ChatGPT-4:stä
Chatbotin yritysversio on OpenAI:n mukaan nopeampi, turvallisempi ja muistaa keskustelut pidempään. Johdolla on käytettävissä uusi hallintakonsoli.
Max Lehtinen
29.8.2023

Huippusuositusta ChatGPT:stä julkaistiin uusi versio, joka sisältää yritystason tietosuojan ja data-analyysityökaluja, chatbotin kehittänyt OpenAI kertoo blogikirjoituksessaan

Yritysversio, nimeltään ChatGPT Enterprise, sisältää rajoittamattoman ja “jopa 2 kertaa nopeamman” yhteyden yrityksen tehokkaimpaan laajaan kielimalliin, ChatGPT-4:ään. 

OpenAI:n mukaan ChatGPT Enterprise helpottaa myös laajempien aiheiden käsittelyä nelinkertaistamalla chatbotille annettavien syötteiden maksimipituuden. Chatbotti muistaa keskustelun aiemman sisällön pidempään. 

Yritysversiossa on myös uusi hallintakonsoli, jolla johtajat voivat hallita ja tarkkailla, miten organisaation työntekijät käyttävät ChatGPT:tä sekä vaatia tunnistautumista ennen käyttöä. 

Yritysversio sisältää rajoittamattoman käyttöoikeuden ChatGPT:n Advanced Data Analysis -ominaisuuteen (aiemmin Code Interpreter). 

OpenAI tavoittelee Enterprise-version julkaisulla lisätuloja, jotka ovat kipeästi tarpeen, jos yritys haluaa saavuttaa toimitusjohtaja Sam Altmanin lupauksen 200 miljoonan dollarin liikevaihdosta tänä vuonna ja miljardin dollarin liikevaihdosta ensi vuonna. 

Uuden version hinnasta ei ole kuitenkaan vielä tietoa. 

”ChatGPT Enterprise -palvelusta kiinnostuneiden yritysten kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Emme paljasta hinnoittelua, mutta se riippuu kunkin yrityksen käytöstä ja käyttötapauksista”, OpenAI kirjoittaa. 

The Informationin mukaan OpenAI käytti yli 540 miljoonaa dollaria pelkästään chatbottinsa kehittämiseen viime vuonna. 


Kuva: Andrew Neel

Suositellut

Uusimmat