Nopeaa kasvua hakeva Geniem ostaa Franticin
Heinäkuun alussa toteuttavan kaupan jälkeen Geniemillä on lähes 100 asiantuntijaa Tampereessa, Vaasassa ja Helsingissä.
IT Insider toimitus
01.7.2022

Tamperelainen it-palvelutalo Geniem ostaa helsinkiläinen digitaalisen liiketoiminnan konsulttiyritys Franticin. Heinäkuun alussa toteuttavan kaupan jälkeen Geniemillä on lähes 100 asiantuntijaa Tampereessa, Vaasassa ja Helsingissä.

“Frantic vahvistaa markkinapositiotamme erityisesti suunnittelun ja verkkokaupan osalta, joissa pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempaa palvelua ja laajempaa osaamista. Yrityskaupan myötä pystymme mahdollistamaan myös työntekijöillemme entistä haastavampia ja mielenkiintoisempia projekteja”, kertoo Geniemin toimitusjohtaja ja osakas Ville Särmälä.

Geniemin tavoitteena on olla yli 300 työntekijän organisaatio vuonna 2026.

Kaupan mahdollistaa Geniemin pääomistaja Saari Partners. Liiketoimintakauppa ei aiheuta muutoksia asiakassuhteissa ja yhteistyösopimukset jatkuvat samoin ehdoin. Franticin toimitusjohtaja Sami Häkkinen siirtyy Geniemin myyntijohtajaksi ja Franticin CTO ja perustaja Panu Ervamaa jatkaa CTO-roolissa Geniemillä.

“Tämä yhdistelmä, Saari Partnersin tuki ja kunnianhimoinen strategiamme mahdollistavat meille matkan kohti uutta markkinapositiota, jossa haastamme teknologiakentän isoja pelureita ja kasvamme merkittäväksi tekijäksi Suomen mittakaavassa”, Geniemin strategia- ja kehitysjohtaja ja osakas Janne Tuominiemi kommentoi.

Suositellut

Uusimmat