Nokia-veteraani Olli-Pekka Kallasvuo Cinian hallitukseen
Valtio-omisteinen verkkoyhtiö vahvisti hallitustaan suomalaisen yrityselämän raskaan sarjan tekijällä. Kallasvuolla on takanaan yli 30-vuotinen ura Nokiassa.
Mikko Torikka
18.5.2022

Verkkoyhtiö Cinia valitsi Nokia-veteraani Olli-Pekka Kallasvuon hallituksensa jäseneksi. Kallasvuo tuo hallitukseen kokemusta kansainvälisestä yrityskentästä ja tietoliikennetekniikasta. Hän on tehnyt yli 30-vuotisen uran Nokiassa, joista hän oli yrityksen toimitusjohtajana vuodet 2006-2010.

Tämän jälkeen Kallasvuo on toiminut useiden suomalaisten ja kansanvälisten yhtiöiden hallituksissa. Cinian hallituksen lisäksi hän toimii tällä hetkellä konsulttiyhtiö Sofigaten hallituksen puheenjohtajana.

Kallasvuo pitää Cinian Luoteisväylän merikaapelihanketta erityisen mielenkiintoisena hankkeena.

”Cinialla on aivan keskeinen globaali rooli idän ja lännen datan yhdistämisessä, suomalaisten organisaatioiden kyberturvallisuuden parantamisessa sekä digitalisaatiohankkeiden toteuttajana. Tämän johdosta Cinia on huomattavasti kokoaan suurempi ja merkittävämpi yhtiö”, Kallasvuo luonnehtii.

Kallasvuo on toiminut datan ja tietoliikenteen parissa globaalissa mittakaavassa vuosikymmenten ajan. Pitkän linjan kokemuksen lisäksi hän nostaa innostumisen keskeiseksi ajuriksi hallitustyöskentelyssä.

Cinian hallituksen puheenjohtajana toimii Esko Aho.

Suositellut

Uusimmat