Netox ostaa Microsoft-konsulttitalo Digikuun
Kauppa vahvistaa Netoxin osaamista Microsoft 365 -teknologioissa.
IT Insider toimitus
01.6.2023

It-palvelutalo Netox ostaa Microsoft 365 -palveluihin erikoistuneen Digikuu Oy:n koko osakekannan.

Tiedotteen mukaan kauppa vahvistaa Netoxin asemaa IT-palveluiden, kyberturvan ja erityisesti Microsoft-palveluiden tuottajana.

Omistajat allekirjoittivat sopimuksen toukokuun lopussa ja kauppa pantiin toimeen välittömästi. Samalla Digikuun omistajista tulee Netoxin osakkaita.

Netoxin toimitusjohtaja Mikko Luhtaniemen mukaan yhtiö on rakentanut jo aikaisemmin M365 osaamistaan IT Services ja Cybersecurity -liiketoiminnoissa.

”Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Digikuun lahjakkaat moniosaajat osaksi asiantuntijatiimiämme. Tämä vahvistaa osaamistamme entisestään ja tukee tavoitettamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset IT- ja kyberturvapalvelut.”

Digikuun hallituksen puheenjohtaja Ville Kankare kommentoi: ”Uskomme, että yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan kasvavalle asiakaskunnallemme entistä laajemman ja monipuolisemman palveluvalikoiman ja tekemään sen jatkossakin omalla tavallamme.”

Vuonna 2004 perustetulla Netoxilla on toimipisteet kolmella eri paikkakunnalla: Oulussa, Helsingissä ja Tampereella. Vahvasti kasvaneen Netoxin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 23 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 130 henkilöä.

Digikuun liikevaihto oli vuonna 2022 1,2 miljoonaa ja yhtiö teki 122 000 euroa voittoa.

Kuvakaappaus: www.digikuu.fi/netox

Suositellut

Uusimmat