Mikko Pilkama valittiin Evitecin toimitusjohtajaksi
Pilkama oli aikaisemmin Heeroksen toimitusjohtajana. Finanssialalle järjestelmäratkaisuja ja konsulttipalveluita toimittavan Evitecin nykyinen toimitusjohtaja Ilkka Stack siirtyy yhtiön hallitukseen.
IT Insider toimitus
16.5.2023

Finanssialan järjestelmäratkaisuja ja konsulttipalvleluja toimittava Evitec on nimittänyt Mikko Pilkaman uudeksi toimitusjohtajakseen. Pilkama aloittaa tehtävässään 1. kesäkuuta.

Mikko Pilkama työskenteli aikasemmin Heeroksen toimitusjohtajana, josta hän irtisanoutui huhtikuussa. Pilkama on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Baswarella, CGI:llä ja Netsissä.

”Olen innoissani ja otettu siitä, että saan mahdollisuuden johtaa pohjoismaista fintech-yritystä, joka tarjoaa ohjelmistoratkaisuja sekä asiantuntijapalveluita pankeille ja vakuutusyhtiöille”, Mikko Pilkama sanoo.

Eviteciä vuodesta 2010 luotsannut Ilkka Starck siirtyy yhtiön hallitukseen.

”Haluan kiittää Evitecin johtoryhmää, koko henkilöstöä, yhtiön hallitusta ja pääomistaja Volpi Capitalia heidän tuestaan viimeisimpien vuosien aikana ja odotan hallitustyöskentelyä innolla. Toimitusjohtajan vaihdos on ollut osa pitkän tähtäimen suunnitelmaa ja liiketoiminta on muutokseen valmis.”

Kuvalähde: Heeros

Suositellut

Uusimmat