Microsoftin tekoäly tulee saataville kaikenkokoisille yrityksille
M365 Copilot on tähän asti ollut saatavilla vain isoille yrityksille vähintään 300 lisenssin tilauksena. Nyt tarjontaa laajennataan. Samalla Microsoft tuo ilmaisen Copilot-tekoälyavustajan rinnalle 20 dollaria kuussa maksavan Copilot Pron, johon menevät kaikki uusimmat herkut.
IT Insider toimitus
16.1.2024

Microsoftin yrityskäyttöön marraskuussa julkaisema M365 Copilot -tekoälyavustaja on nyt tarjolla myös pk-yrityksille. Alun perin Copiloin käytössä oli tiukka 300 lisenssin minimivaatumus ja tuote olikin suunnattu suuremmille yrityksille.

IT Insiderin loppusyksyn ja alkutalven aikana tapaamat suomalaiset pk-yritykset ovat odottaneet palvelun avautumista niillekin erittäin suurella mielenkiinnollla. Nyt odotus alkaa olla ohi.

Microsoft lanseerasi samalla uuden kuluttajille suunnatun maksullisen Copilot-version nimeltään Copilot Pro. 20 dollaria kuussa maksava tekoälyavustaja tuo tekoälyn suoraan Office sovelluksiin, kuten Wordiin, PowerPointiin ja Exceliin. Käyttäjillä pitää olla tämän lisäksi joku maksullinen M365-tilaus. Edullisimmillaan henkilökohtaisen M365-tilauksen saa Suomessa seitsemällä eurolla kuussa.

Copilot Pro sisältää myös uusimmat OpenAI:n kielimallit, kehittymeempää kuvien tekemistä sekä mahdollisuuden tehdä omia Copilot-chatboteja erityisiin tarkoituksiin.

Lisäksi yhtiö kertoi, että aikaisemmin Android-puhelimille julkaistu Copilot-sovellus on nyt saatavilla myös Applen älylaitteille.

Lue lisää Microsoftin blogista englanniksi: Bringing the full power of Copilot to more people and businesses

Suositellut

Uusimmat