Keväällä listautunut Witted laajentaa it-johdon konsultointiin
Witted Megacorp ostaa IT-johdon ja muutoshankkeiden johtamiseen keskittyneen Nexec Holdingin koko osakekannan. Tavoitteena on tarjota Wittedin asiakkaille entistä laaja-alaisempaa ICT-osaamista.
IT Insider toimitus
28.9.2022

IT-palvelutalo Witted Megacorp lisää palveluvalikoimaansa it-johdon ja muutoshankkeiden johtamista. Witted ostaa konsulttiyriyts NeXecin koko osakekannan.

NeXec on ICT-, liikkeenjohdon konsultointi- ja osaamispalveluita verkostomallilla tarjoava konsulttiyritys, joka työllistää noin 80 IT-alan asiantuntijaa projekteissaan ja organisaatiossaan. Verkostossa NeXecillä on yli 900 kumppania.

NeXec toimii asiakkaidensa muutoksiin, teknologiaan ja digitalisaatioon liittyvien haastavien kehityshankkeiden läpiviennissä ja yrityksen asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret yritykset.

“Witted on ollut nyt kuusi vuotta matkalla, jossa sen yksi tärkeimmistä tehtävistä on ollut rakentaa parasta työelämää ohjelmistokehittäjille. Me olemme rakentaneet menestyksekkäitä yhtiöitä ja partner-liiketoimintaa vastaamaan moninaisiin toiveisiin. NeXec on ollut tällä samalla matkalla, mutta keskittynyt palvelemaan liiketoiminnan muutosjohtamisen ammattilaisia. Yhdessä nämä muodostavat asiakkaille upean kokonaisuuden, jossa me uskomme pystyvämme paremmin palvelemaan asiakkaita ja osaltamme varmistamaan, että ATK-hankkeet eivät epäonnistu. Olen tosi innoissani tästä kasvutarinamme tuoreimmasta askeleesta”, sanoo Wittedin toimitusjohtaja Harri Sieppi.

Kauppahinta on 8,3 miljoonaa euroa, josta 91 prosenttia maksetaan Wittedin osakkeilla. Lisäksi järjestelyyn sisältyy mahdollinen, enintään 3,7 miljoonan euron lisäkauppahinta, jos asetetut kasvutavoitteet vuosille 2022-2023 saavutetaan. Witted listautui kevällä. Yksi peruste listautumiselle oli juuri yritysjärjestelyjen helpompi toteuttaminen.

NeXecin omistajille järjestetään suunnattu osakeanti. Annettavat uudet osakkeet vastaavat 9,88 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista kokouskutsun päivänä, ja 8,99 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista suunnatun osakeannin toteutumisen jälkeen, mikäli osakeanti merkitään täysimääräisesti.

Lue lisää:

Suositellut

Uusimmat