Keskon digijohtaja Anni Ronkainen jättää yhtiön
Konsernijohtoryhmässä Chief Digital Officer -tittelillä toiminut Ronkainen on johtanut Keskon digitaalisuushankkeita yli seitsemän vuoden ajan.
IT Insider toimitus
04.8.2022

Keskon digitalisaatiojohtaja (Chief Digital Officer) Anni Ronkainen jättää yhtiön syyskuun lopussa. Ronkainen on toiminut tehtävässä ja konsernijohtoryhmän jäsenenä huhtikuusta 2015.

Ronkaisen aikana Kesko on parantanut merkittävästi asiakastiedon hyödyntämistä ja edennyt kaupan alan digitalisaatiossa. Tivi-lehden asiantuntijaraati palkitsi Ronkaisen vuoden digijohtajana vuonna 2020.

”On ollut etuoikeus saada olla mukana rakentamassa K:n menestystarinaa. Kesko on uudistunut ja kasvanut vahvasti valituilla alueilla viimeisen seitsemän vuoden aikana. On ollut hienoa olla mukana tekemässä tätä muutosta. Haluan lausua kiitokset esimiehelleni ja kollegoilleni hyvästä yhteistyöstä ja saamastani tuesta. Näiden kokemusten ja työntäyteisten vuosien jälkeen on hyvä pysähtyä ja miettiä seuraavia haasteita työelämässä”, Anni Ronkainen toteaa.

Ronkainen on vastannut myös Keskon päivittäistavarakaupan toimialan analytiikasta, digitaalisesta kehityksestä, verkkokaupasta ja omista medioista. Hän lopettaa myös näissä tehtävissä syyskuun 2022 lopussa.

Suositellut

Uusimmat