Kempower antaa pilvensä Cloud2:n haltuun
Jatkossa Cloud2 vastaa Kempowerin pilvipalveluiden hallinnasta, ylläpidosta ja kehittämisestä.
IT Insider toimitus
20.4.2023

Sähkökäyttöisiin ajoneuvoihin ja koneisiin latausteknologiaa valmistava Kempower ulkoistaa pilvipaveluiden hallinnan ja kehittämisen Cloud2:lle.

Cloud2 vastaa jatkossa Kempowerin pilvipalveluiden infrastruktuurin hallinnasta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Yhteistyön tavoitteena on tukea Kempowerin kasvua ja maantieteellistä kattavuutta teknologisesti uusimmilla ja alan parhaiden käytäntöjen mukaisilla raktkaisuilla.

“Kempower kasvaa ja laajenee nyt nopeasti. Jotta voimme kasvun ohella palvella asiakkaitamme tulevaisuudessakin mahdollisimman skaalautuvasti ja varmistaa liiketoimintamme maantieteellisen kattavuuden, on meidän tärkeää panostaa korkealaatuiseen pilvenhallintaan ja -kehittämiseen”, sanoo Kempowerin tietohallintojohtaja Pete Nieminen.

”Haimme strategista kumppania, joka kykenee ylläpitämään kriittisimpiä järjestelmiämme 24/7 ja joka pystyy toimimaan ketterästi rinnallamme nopeasti kasvavan liiketoimintamme ja IT:mme tukena. Cloud2:n laaja pilvenhallinnan ja pilviarkkitehtuurin asiantuntemus ja valikoima, monipuoliset kumppanuussuhteet sekä nopea reagointikyky ja joustavuus vakuuttivat meidät siitä, että he ovat oikea kumppani tukemaan meitä tavoitteissamme”, nNieminen jatkaa. Kempowerin CIO Pete Nieminen.

“Mahtavaa päästä edistämään Kempowerin yhteistyön kautta sujuvaa sähköisen liikkuvuuden infrastruktuuria ja olemaan osa kansainvälistyvää suomalaista menestystarinaa”, sanoo Cloud2:n toimitusjohtaja Henri Grönlund.

Kuva: Pete Nieminen (vas) ja Henri Grönlund.

Päivitetty 25.8. Vaihdettu sana kokonaisvaltaisesta sanaan infratstruktuurin.

Suositellut

Uusimmat