IT-alan veteraani Mika Sarhimaa siirtyi Sulavan toimitusjohtajaksi
Sarhimaa aloitti Sulavalla joulukuussa operatiivisena johtajana. Yhtiön perustaja ja edellinen toimitusjohtaja Aki Antman keskittyy tekoälyjohtajan rooliinsa emohtiö The Digital Neighborhoodissa.
IT Insider toimitus
18.6.2024

Microsoft-teknologoioihin keskittynyt konsulttitalo Sulava nimitti Mika Sarhimaan uudeksi toimitusjohtajakseen. Sarhimaa on ollut Sulavan operatiivinen johtaja joulukuusta asti.

Ennen Sulavaa Sarhimaa on työskennellty muun muassa Microsoftilla Enterprice Commercial Lead -roolissa sekä Hewlett-Packardilla useissa eri johtotehtävissä.

”Olemme panostaneet runsaasti tuotteistukseen, jolloin palvelut ovat asiakkaalle helposti ostettavissa. Uskon, että painopiste tulee teknologian hyödyntämisessä kasvamaan muutoksen johtamisessa ja koulutuksessa, kun teknologiset ratkaisut ovat yhä enemmän suoraan liiketoiminnalle ja koko henkilöstölle suunnattuja”, Sarhimaa sanoo.

Samalla Sulavan HR-johtaja Juha Heikkonen nimitettiin yhtiön hallitukseen.

Sulavan perustaja ja tähän asti yhtiön toimitusjohtajana toiminut Aki Antman keskittyy tekoälyjohtajan rooliinsa emoyhtiö The Digital Neighborhoodissa (TDN). TDN perusti marraskuussa Antmanin johdolla tekoäly-yksikön. Nyt Anman käyttää aikansa pelkästään tämän yksikön johtamiseen.

Lue lisää:

Suositellut

Uusimmat