Innofactor sai 4 miljoonan tilauksen Oikeusrekisterikeskukselta
Hallinto- ja eritystuomioistuinten toiminnanohjaus- ja dokumentaationhallintajärjestelmän (HAIPA-hanke) jatkokehitys ja ylläpito jatkuu Innofactorin Dynasty-tuoteperheeseen pohjautuen.
IT Insider toimitus
03.8.2022

Oikeusrekisterikeskus on valinnut Innofactorin jatkamaan hallinto- ja eritystuomioistuinten toiminnanohjaus- ja dokumentaationhallintajärjestelmän (HAIPA-hanke) jatkokehitystä ja ylläpitoa. Järjestelmäkokonaisuus pohjautuu Innofactorin Dynasty-tuoteperheeseen.

Dynasty on Innofactorin asianhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu sopiikin hyvin niin kunta- kuin valtionhallinnonkin tiedonhallinnan ja asianhallinnan työkaluksi. Sen päätoiminnot ovat päätoiminnot ovat tiedonohjausjärjestelmä, dokumentinhallinta, asianhallinta, viranhaltija- ja toimielin-päätösten hallinta, sähköiset kokoukset, sopimushallinta, asiointi- ja julkaisupalvelut, sähköinen allekirjoitus sekä arkisto.

Oikeusrekisterikeskuksen hankintapäätöksessä ilmoittama hankinnan arvonlisäveroton kokonaisarvo on noin 4,0 miljoonaa euroa. Sopimuskausi on kaksi vuotta, joiden lisäksi on kaksi yhden vuoden optiota, joista päätetään erikseen.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Suositellut

Uusimmat