Ilmaisen ChatGPT-4:n tarjoava Microsoft Copilot -sovellus on nyt saatavilla Androidilla – iOS-versio tulossa pian
Sovellus tarjoaa samankaltaiset ominaisuudet kuin OpenAI:n ChatGPT-4, ja se toimiikin saman tekoälymallin avulla. OpenAI:n kautta ChatGPT-4 maksaa yli 20 euroa kuussa.
Max Lehtinen
27.12.2023

Microsoft julkaisi ChatGPT:tä muistuttavan Copilot-sovelluksensa Androidille viime viikolla. Yritys kehittää samalla Copilotin iOS-versiota, joka on lähteiden mukaan jo lähes valmis, kertoo Windows Latest

Microsoft julkaisi Copilotin verkkoversion joulukuun puolivälissä.  

Uuden Copilot-sovelluksen ominaisuudet ovat hyvin ChatGPT:n kaltaiset. Sovellus tukee kuvageneraattori DALL-E 3:n toimintaa ja vastaa käyttäjälle OpenAI:n kehittämän tutun generatiivisen tekoälyn avulla. 

Android 11 -järjestelmällä sekä uudemmilla versioilla toimiva Copilot-sovellus muistuttaa ChatGPT:tä myös lisäosamahdollisuuksiensa suhteen: plug-inejä riittää, ja ne ovat ilmaisia.

Uusi sovellus tarjoaa käyttäjille ilmaisen pääsyn muuten maksulliseen ChatGPT-4:ään. 

Applen laitteilla ChatGPT-4:ään pääsee yhä käsiksi Bing-sovelluksessa tai selaimella, mikäli tekoälymallin yli 20 euron kuukausitilausmaksu ei houkuttele. 

OpenAI:n lompakko voi kärsiä sen tuliterimmän chatbotin ilmaisesta jakamisesta Microsoftin palvelujen kautta, mutta kyseessä on ymmärrettävä myönnytys Microsoftin 13 miljardin dollarin rahatukun vastineeksi.

Bloombergin mukaan Yhdysvaltojen kauppakomissio tutkii tosin parhaillaan, rikkooko Microsoftin valtava sijoitus OpenAI:hin kilpailulainsäädäntöä. 

Suositellut

Uusimmat