Fujitsu laajentaa terveydenhuollon tarjoomaansa Suomessa
Fujitsu aloittaa uuden palveluliiketoiminnan, jossa se hyödyntää InterSystemsin teknologiaa SaaS-pilvimallilla.
IT Insider toimitus
18.8.2022

Fujitsu Finland käynnistää tänä vuonna uuden terveydenhuollon palveluliiketoiminnan, jossa se tarjoaa InterSystemsin teknolgiaa asiakkailleen SaaS-pilvipalveluna (Software as as Service).

InterSystems kehittää terveydenhuollon tiedonhallintaratkaisuja. Yhtiöllä on kaksi terveydenhuollon alustaa: IRIS for Health ja HealthShare. Fujitsun mukaan nyt solmittu yhteistyö InterSystemsin kanssa auttaa yhtiötäö tuottamaan kokonaisvaltaisia integraatio- ja tiedonhallintapalveluita asiakkailleen.

”Fujitsulle on erittäin tärkeää olla tuomassa koeteltuja innovaatioita Suomen markkinoille siten, että pystymme ketterästi vastaamaan asiakaskunnan vaatimuksiin ja toiveisiin”, kertoo myyntijohtaja Ville Väärälä Fujitsusta.

”Suomen sote-toimiala on nyt ison muutoksen edessä. Näemme, että tulevaisuuden haasteita ratkaistaessa ja käsillä olevia mahdollisuuksia realisoitaessa tarvitaan uusia lähestymistapoja ja kumppaneita, jotta tarvittavat ratkaisut ja kyvykkyydet saadaan tehokkaasti asiakkaiden käyttöön”, sanoo Senior Sales Executive Miila Päivärinne InterSystemsiltä.

Fujitsu on aikaisemmin tuottanut asiakkailleen InterSystemsin integraatioteknologiaan liittyviä asiantuntija-, ohjelmisto ja alustapalveluita.

Suositellut

Uusimmat