Eficode osti saksalaisen Atlassian-talon
Suomalainen ohjelmistokehitysyhtiö Eficode osti saksalaisen Atlassianiin keskittyvän Jodocuksen. Kauppa vahvistaa Eficoden roolia Atlassian-kumppanina Saksassa.
IT Insider toimitus
28.5.2024

Suomalainen ohjelmistokehitysyhtiö Eficode on ostanut saksalaisen Atlassian Cloud -alustaan keskittyvän Jodocuksen. Ythiö on Atlassianin Platinum-kumppani. Kauppa vahvistaa Eficoden roolia Atlassian-kumppanina Saksassa, ja laajentaa palveluita ja osaamispohjaa Atlassian Cloud-alustalle.

“Atlassian siirtyy pilveen, ja siihen liittyvä tietotaito on oleellista tässä muutoksessa. Jodocus on ensimmäinen Atlassian-kumppani joka on alusta asti keskittynyt ainoastaan Atlassian Cloud-alustaan. Heidän laaja osaaminen Atlassian-tuotteissa ja migraatioissa pilveen hyödyttää asiakkaitamme heidän siirtyessään pilvipalveluihin, ja täydentää meidän missiota rakentaa ohjelmistokehityksen tulevaisuutta”, sanoo Eficoden toimitusjohtaja Ilari Nurmi.

“Toivotan Jodocuksen työntekijät ja asiakkaat tervetulleeksi Eficodelle.”

Vuonna 2019 perustettu Jodocus on Atlassian Platinum-kumppani jolla on merkittävää osaamista Atlassian Cloud-tuotteissa ja siihen liittyvissä palveluissa. Atlassian Cloudin lisäksi Jodocus tarjoaa tukea liiketoimintaprosesseissa, ohjelmiston elinkaarenhallinnassa ja DevOpsissa.

Jodocuksen asiakkaihin Saksassa kuuluu mm. Otto Group ja Fricke. Yrityksellä on 45 työntekijää, ja liikevaihto vuonna 2023 oli 11,5 miljoonaa euroa.

Suositellut

Uusimmat