Eficode kävi ostoksilla Briteissä
Eficode osti isobritannialaisen Atlassian-, Git- ja avoimen lähdekoodin työkaluihin erikoistuneen Clearvisionin. Kaupan myötä Eficode vahvistaa toimintaansa Iso-Britanniassa ja aloittaa yhtiön liiketoiminnan Yhdysvalloissa.
IT Insider toimitus
05.10.2022

Suomalinen ohjelmistokehitysyhtiö Eficode ostaa isobritannialisen Atlassian-, Git- ja avoimen lähdekoodin työkaluihin erikoistuneen Clearvisionin. Kaupan myötä Eficode vahvistaa asemaansa Iso-Britanniassa sekä avaa yhtiölle ovet Yhdysvaltain liiketoimintaan.

Yritystostollaan Eficode kiihdyttää Eficode ROOT hallinnoitua DevOps-alustan myyntiä sekä laajentaa Agile- ja DevOps-palveluitaan Clearvisionin asiakkaille.

Eficoden toimitusjohtaja Ilari Nurmen mukaan kaikki liiketoiminta on pian softabisnestä.

”Clearvisionilla on vankka osaaminen Atlassian-, Git- ja avoimen lähdekoodin työkaluissa. Nämä taidot ja palvelut täydentävät meidän missiota rakentaa ohjelmistokehityksen tulevaisuutta”, Nurmi sanoo.

Clearvisionin yritysoston jälkeen Eficode palvelee yli 1 400 asiakasta ja sillä on toimintoja kymmennessä maassa. Yhteenlaskettu liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa, josta suurin osa tulee Pohjoismaiden ulkopuolelta. Clearvisionin asiakkaisiin kuuluu huomattavia yrityksiä kuten Procter & Gamble, RBS (Royal Bank of Scotland), ja Vodafone.

Suositellut

Uusimmat