Efecten myynti Saksaan valmistui – Niilo Fredriksonista yhdistyneen yhtiön vetäjä
Efecteä luotsannut Niilo Frerikson aloittaa yrityskaupan jälkeen Markix42:n toimitusjohtajana.
IT Insider toimitus
12.4.2024

Pilvipohjaista it-palvelunhallintaa kehittävä Efecte on nyt siirtynyt saksalaisen Matrix42:n omistukseen. Samalla Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredriksonista tulee Matrrix42:n toimitusjohtaja.

Matrix42 kehittää yritysten palvelunhallintaohjelmistoja. Yritykset palvelevat toistaiseksi omia asiakkaitaan ja jatkavan tuotekehitystään etniseen tapaan.

Fredriksson on ollut Efecten toimitusjohtaja vuodesta 2018. Sitä ennen hän on ollut muun muassa Microsoftin palveluksessa 10 vuotta, mukaan lukien maailmanlaajuinen vastuu Office 365 -tuotteiden partneristrategiasta.

Matrix42:n hallituksen puheenjohtaja Al Monserrat kiittää tiedotteessa edellisen toimitusjohtajan työtä Matrix42:n johdossa.

”Samalla toivotamme Niilo Fredriksonin tervetulleeksi uuden Matrix42:n toimitusjohtajaksi viemään meitä eteenpäin yhtiön kasvun uudessa vaiheessa”, Monserrat sanopo.

Matrix42:n tuore toimitusjohtaja Niilo Fredrikson kommentoi yhdistymistä seuraavasti:

”Matrix42 ja Efecte ovat aina auttaneet asiakkaita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään liiketoimintansa kannalta tärkeissä prosesseissa. Efecteä ja Matrix42:n tiimejä yhdistää sama kunnianhimoinen tavoite: rakentaa johtava eurooppalainen IT-palvelunhallinnan ohjelmistojen tarjoaja. Voimien yhdistäminen vauhdittaa tämän tavoitteen saavuttamista.

Suositellut

Uusimmat