Cloud1 nappasi Seppo Kuulan toimitusjohtajakseen
Kokenut teknologiayhtiöiden johtaja Kuula aloittaa Microsfot-konsulttitalo Cloud1:n johdossa elokuussa.
IT Insider toimitus
30.5.2024

Microsoft-teknologiaan keskittynyt konsulttitalo Cloud1 palkkasi teknologia-alan kokeneen johtajan Seppo Kuulan toimitusjohtajakseen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään elokuussa.

Kuula on ollut aikaisemin muun muassa Siili Solutionsin, Enfon ja Unikien toimitusjohtajana. Viimeksi kuluneet 1,5 vuotta hän on ollut tekoäly-yhtiö Silo AI:n palveluliiketoiminnan johtajana.

”Olen saanut johtaa hienoja yrityksiä digitaalisen ajan murroksien etulinjassa aina tiedonsiirron kehittymisestä digitaalisiin palveluihin ja uusiin alustoihin. Nyt tekoälymurros on vasta alkamassa, ja näen Cloud1:n kanssa mahdollisuuden olla edelläkävijänä auttamassa yrityksiä tuolla matkalla”, Kuula sanoo.

Cloud1 tavoittelee kasvua Pohjoismaiden johtavaksi yritystekoälyjärjestelmien ja erityisesti Microsoftin teknologiaan perustuvien data-alustojen sekä datanhallinnan ratkaisujen soveltajaksi ja integraattoriksi.

“Microsoftilla on ainoana yrityksenä maailmassa koko teknologiapino tekoälyn upottamiseksi tietojärjestelmään. Esimerkiksi generatiivisessa tekoälyssä on nähty vasta teknologian esittely ja alkusoitto”, Kuula arvioi.

Cloud1:n taustalla on pääomasijoittaja Voland Partners. Tämä tarkoittaa kasvun vauhdittamista yritysostoilla Suomessa ja ulkomailla.

Hiljattain julkistettu Devisioona Oy:n yhdistyminen Cloud1-konserniin vahvistaa merkittävästi yhtiön palvelutarjoamaa integraatio- ja käyttöliittymäkehityksessä sekä tekoälysovelluksissa.

Cloud1:n nykyinen toimitusjohtaja Tuomo Riihentupa jatkaa yhtiön palveluksessa ja vastaa jatkossa asiakkuuksien johtamisesta.

”Olemme kiitollisia Tuomolle hänen upeasta työstään Cloud1:n toimitusjohtajana. Yritys muuttui pienestä konsulttitalosta Suomen johtavaksi Microsoft Azure -asiantuntijaksi. Nyt, kun kasvua kiihdytetään edelleen, yhtiö tulee Sepon johdolla ottamaan seuraavat kasvuloikat kohti Pohjoismaista ykköspaikkaa”, Voland Partnersin toimitusjohtaja Veera Sylvius sanoo.

Suositellut

Uusimmat