CGI toimittaa SAP-järjestelmän Helsingin kaupungille 6,7 miljoonalla
Uudistuksessa kaupungin nykyinen järjestelmä korvataan pilvipohjaisella SAP S/4HANA cloud -järjestelmällä.
IT Insider toimitus
23.11.2022

Helsingin kaupunki valitsi it-palvelutalo CGI:n uuden toiminnanohjausjärjestelmänsä toimittajaksi. CGI toimittaa Helsingille uuden SAP S/4HANA Cloud -järjestelmän.

Toiminnanohjausjärjestelmän uudistuksella Helsingin kaupunki haluaa varmistaa taloushallinnon järjestelmän nykyaikaisuuden, toimintavarmuuden ja jatkuvuuden. Samalla kaupunki valmistautuu nykyisin käytössä olevan SAP ECC -ratkaisun tuen päättymiseen vuonna 2027.

Toimittaja valittiin julkisella kilpailutuksella. Hankinnan arvo on 6,73 miljoonaa euroa.

”Uuden, modernin SAP-järjestelmän käyttöönotto edellyttää tiivistä yhteistyötä ja sitoutuneisuutta. CGI on Helsingin yhteistyökumppani pitkältä ajalta ja tunnettu myös vahvana SAP- ja kuntatalouden osaajana. Tältä pohjalta luotamme, että myös tuleva projekti tulee hoidettua tavoitteiden mukaisesti”, sanoo projektin omistajuudesta Helsingin kaupungilla vastaava talousarviopäällikkö Pia Ojavuo.

Hankinnan sisältää lisenssien hankinnan sekä järjestelmän suunnittelu-, toteutus-, testaus- ja käyttöönottoprojektin työt. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat käyttöönotetun ympäristön sovellusylläpito ja kehitys sekä palveluiden integraattoripalvelu.

Suositellut

Uusimmat