CGI ja LähiTapiola jatkoivat kumppanuuttaan
CGI jatkaa LähiTapiolan ICT-palvelujen strategisena kumppanina. Sopimuksen arvo on noin 200 miljoonaa euroa.
Mikko Torikka
15.2.2024

IT-palvelutalo CGI jatkaa LähiTapiolan ICT-palvelujen strategeisena kummppanina. CGI vastaa suurimmasta osasta LähiTapiolan vakuutusliiketoiminnan tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Uusien teknologioiden hyödyntämisellä tulee jatkossa olemaan vahva merkitys toiminnan kustannustehokkuuden kehittämisessä.

Nyt allekirjoitettu sopimus on arvoltaan noin 200 miljoonaa euroa.

“LähiTapiolan muutosmatkaa on tehty CGI:n kanssa hyvällä menestyksellä jo usean vuoden ajan, joten yhteistyön jatkaminen on meille luonteva askel eteenpäin. Yhteistyön myötä LähiTapiolan kyky palvella asiakkaita ja kehittää toimintaansa on tullut jatkuvasti paremmaksi”, kertoo LähiTapiolan ICT-johtaja Esa Tihilä.

“Meillä on ollut kunnia olla LähiTapiolan luotettu kumppani jo yli 10 vuoden ajan”, kertoo CGI Suomen toimitusjohtaja Leena-Mari Lähteenmaa. ”Olemme tehneet tiivistä ja sujuvaa yhteistyötä Suomen mittavimman transformaatiohankkeen parissa. Ymmärryksemme LähiTapiolan liiketoiminnasta ja järjestelmistä muodostavat hyvän perustan jatkaa digitaalisen transformaation edistämistä. Uusi sopimus on meille merkittävä osoitus kyvystämme tuottaa korkealaatuisia ja innovatiivisia palveluja ja teknologiaratkaisuja.”

Suositellut

Uusimmat