Digia ostaa sote-alan konsulttitalo Productivity Leapin
Kauppa vahvistaa Digian kasvumahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan it-palveluissa.
IT Insider toimitus
27.6.2022

IT-palvelutalo Digia ostaa julkishallinnon organisaatiota palvelevan konsulttitalo Productivity Leapin. Ostetulla yhtiöllä on vahva jalansija maakunnallisissa kuntayhtymissä, tulevissa hyvinvointialueissa sekä sairaanhoitopiireissä. Yhtiö tarjoaa IT-konsultointipalveluja keskittyen tietojohtamiseen, low-code-, integraatio- ja robotiikkapalveluihin sekä räätälöityyn sovelluskehitykseen.

Digian mukaan kauppa mahdollistaa kasvun sosiaali- ja terveyspalveluiden alueella.

”Digialla ja Productivity Leapilla on vahva yhteinen kasvutavoite ja näemme etenkin sote-sektorin murroksessa suuria kasvumahdollisuuksia. Productivity Leapilla on vahva asiakaskunta ja markkina-asema etenkin julkisella sektorilla ja vankka toimialaosaaminen lisää kilpailukykyämme julkisen sektorin kilpailutuksissa”, sanoo Digian liiketoimintajohtaja Janne Tuominen.

Productivity Leapilla on 56 työntekijää Joensuussa, Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa. Kaupan suunniteltu toteutuspäivä on 1.7.

Osapuolet ovat sopineet, että yritysjärjestelyn kauppahintaa ei julkisteta. Productivity Leapin liikevaihto oli joulukuussa 2021 päättyneellä tilikaudella noin 5,5 miljoonaa euroa. Productivity Leap Oy jatkaa edelleen omana yhtiönään ja on yksi Digia Oyj:n tytäryhtiöistä. Productivity Leapin luvut yhdistellään Digia-konserniin heinäkuun 2022 alusta alkaen.

Suositellut

Uusimmat