Tinder hylkäsi Metaversumi-suunnitelmansa
Metaversumi ja kryptosuunnitelmat ovat jäissä ainakin siihen asti, että Tinderin emoyhtiö Match Group on tyytyväinen palvelun tuloksentekokykyun.
IT Insider toimitus
03.8.2022

Suosittu treffisovellus Tinder laittaa toistaiseksi Metaversumi- ja kryptovaluuttasuunnitelmansa jäihin. Samalla yhtiötä alle vuoden palvellut toimitusjohtaja Renate Nyborg saa lähteä yhtiöstä.

Tinderin emoyhtiö Match Group kertoi muutoksista osavuosikatsauksensa yhteydessä. Match Groupin toimitusjohtaja Bernard Kim oli osakkeenomistajille lähetetyssä kirjeessä selvästi pettynyt Tinderin suoritukseen.

Tällä hetkellä suurin osa Tinderin aktiivisesta käytöstä tulee olemassaolevilta käyttäjiltä. Uusien käyttäjien määrä on laskenut, vaikka ihmiset ovat muuten palanneet normaalimpaan elämään pahimman koronashokin jälkeen.

Metaversumi ja kryptot olivat yritys laajentaa toimintaa virtuaalitodellisuuteen ja uusiin maksuvälineisiin.

Match Group osti viime vuoden alkussa korealaisen Hyperconnectin. Se on ollut kehittämässä Tinderiin kytkeytyvää virtuaalitreffipalvelua. Toimitusjohtaja Kimin mukaan Metaversumi on toistaiseksi liian epäselvä kokonaisuus ja
Match Groupin Kim pitää Metaverseä toistaikseksi liian epämääräisenä etenkin nykyisessä taloudellisessa tilanteessa.

”Jatkamme kehityksen seuraamista ja harkitsemme tilannetta uudestaa, kunhan meillä on selkeämpi kuva kaikista Metaversumin mahdollisuuksista ja uskomme, että meillä on menestyskelpoinen palvelu.”

Toinen hyllylle mennyt kehitysprojekti on Tinder Coins -virtuaalivaluutta. ”Ristiriitaiset testitulokset johtivat siihen, että pohdimme uudestaan, miten Tinder Coins voisi kehittää palvelun liiketoimintaan. Aiomme myös tutkia erilaisia virtuaalihyödykkeitä Tinderin seuraavana kasvun lähteenä”, Kim kertoo kirjeessä.

Kuva Good Faces Agency Unsplash

Suositellut

Uusimmat