Petri Kairinen vaihtaa Nixusta Admicomiin
Kairinen vaihtaa Nixusta muun muassa rakentamisen ja talotekniikan ohjelmistoja kehittävän Admiconin johtoon viimeistään kesäkuussa.
IT Insider toimitus
14.2.2022

Tietoturvayhtiö Nixua pitkään luotsannut Petri Kairinen jättää yhtiön. Hänet on nimitetty ohjelmistotalo Admicomin toimitusjohtajaksi. Kairinen aloittaa uudessa tehtävässään 20.6.

Kairinen oli Nixun toimitusjohtajana vuodesta 2014. Hän oli yhtiön johdossa listautumisen aikaan vuonna 2014.

”Haluamme kiittää Petriä Nixun hallituksen, henkilöstön, omistajien ja asiakkaiden puolesta hänen panoksestaan yhtiön kehityksessä. Petrin työllä ensin myyntijohtajana ja sitten toimitusjohtajana on ollut suuri merkitys Nixun kasvamisessa Pohjois-Euroopan suurimmaksi kyberturvan palvelutaloksi. Hänen johdollaan on luotu paras työpaikka kyberturvaosaajille ja huolehdittu siitä, että asiakkaidemme vastuuhenkilöt ovat nukkuneet hyvin. Nixun pitkässä historiassa alkaa pian seuraava vaihe uuden toimitusjohtajan vetämänä”, sanoo Nixun hallituksen puheenjohtaja Kimmo Rasila.

Admicom tekee rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen ohjelmistoja sekä tilintarkastusta. Yhtiön osake on listattu First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

“Hallitus teki Admicomin strategista kehitysvaihetta heijastellen kattavan haun uuden toimitusjohtajan löytämiseksi. Petri erottui vahvalla kokemuksella teknologiapohjaisen liiketoiminnan kehittämisestä ja listatun yhtiön johtamisesta. Hän osaa organisoida teknologiayhtiön toimintaa eri kehitysvaiheissa ja huolehtia siitä, että osaajat sitoutuvat yhtiöön ja kehittyvät tehtävissään. Petri tuo Admicomin seuraavaan kasvuvaiheeseen tarvittavaa kansainvälisten yrityskauppojen osaamista. Admicomin on hyvä jatkaa näistä asetelmista strategian toteuttamista ja kehittämistä”, kertoo Admicomin hallituksen puheenjohtaja Timo Häll.

”On kunnia liittyä nyt mukaan viemään Admicomin kasvua ja kansainvälistymistä seuraavalle tasolle”, Kairinen kertoo tiedotteessa. ”Yhtiön menestyksen määrittää lopulta sen henkilöstö ja toimintakulttuuri. Minuun onkin tehnyt vaikutuksen admicomilaisista välittyvä into ja asenne. Odotan ilolla ensi tapaamisiamme ja työtä yhteisten tavoitteiden eteen!”

Suositellut

Uusimmat